150 års jubilæum

Det færdige resultat indvies den 23. maj i anledning af Frederiksberg Campus’ 150 års jubilæum.

Kunstneren er Bjørn Nørgaard (det kunne jeg have sagt mig selv). Da jeg gik og fotograferede collagen tænkte jeg faktisk på ham. Ikke pga. kunstformen som på den hesteslagtning, han foretog på en mark ved Kirke Hyllinge i Hornsherred i 1970. Og det fordi, der gik heste i en fold på den anden side af vejen på KVL, imens jeg knipsede løs.

Indvielse af Gimle kunsttorv

Kunstværket – Biologisk mangfoldighed er udført i en mosaik af store granitsten udformet som relieflignende helleristninger. Nogle er glatpolerede og andre matslebne.

Frederiksberg Campus markerer 150 års dagen med indvielse af Gimle Kunsttorv den 23. maj kl. 12:50. Pladsen med kunstværket 10 x 33 m.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *