Støjforurening


Jeg kan godt forstå ham. Kunne også godt tænke mig at vide, om de overhovedet har tilladelse til at køre rundt og støje. Men det har de sikkert, siden de ikke er blevet stoppet for flere år siden.

I kvarterer med beboelsesejendomme bliver lyden kastet rundt, så det skingrer i ørerne. Det er en infernalsk larm. Kunne man ikke i stedet meddele kunderne, at der er udsalg et bestemt sted i kvarteret på et givent tidspunkt?

Det hænder at is-sælgeren går i selvsving med sin ringeklokke og bliver ved i en uendelighed. Sikkert med et smøret grin på over den fantastiske larm, hans klokkeværk kan sprede.

Godt andre sælgere ikke har fået samme idé…

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Støjforurening

 1. Madame skriver:

  Det må være forfærdeligt at høre på inde i byen, Lone. Jeg kan levende forestille mig, hvordan larmen kastes rundt af husene – pyha.
  Her på landet går det lige an, selv om jeg nu også synes, larmen er irriterende.

 2. Elin skriver:

  Jeg mindes lige pludselig alle mine ungdoms år inde i Århus.
  Der kørte en Hjem Is og 10000 andre larmende monstre op og ned af Sejrøgade hvor jeg boede på 2. sal. Det var somom lyden blev værre med tiden.
  Eller mig der fik gamle ører?

  Der var larm døgnet rundt, jeg kunne ikke leve i byen idag, ville aldrig få lukket et øje 😉

 3. Jens skriver:

  Jeg er fuldstændig enig og jeg har det på samme måde. Det er vildt generende og jeg kan ikke forstå at det er lovligt. Nogen gange bliver jeg så vred, at jeg har lyst til at kaste ting efter bilen – fra 3. sal. Men det må jeg nok hellere lade være med. 😉

  Jeg er ikke på Facebook og kan slet ikke se hvad jeg skal bruge det til. Men jeg skulle måske oprette en profil, bare for at starte en gruppe der hedder “Stop Hjemis-bilen”. Så tror jeg endelig det ville blive tydeligt, hvor mange der hader Hjemis!

 4. Lone skriver:

  Madame, Kirkeklokker kan gå an, fordi de er højt placeret, og lyden går hen over hustagene. Men Hjem-IS er frygtelig irriterende.

  Det kan godt være, det er vores ører, som er blevet for lydhøre med alderen, Elin. Jeg mindes ikke, det har generet mig så meget som i de seneste år.

  Jeg har haft den samme tanke, Jens. Jeg har også haft lyst til at smide en potteplante ned på bilen. Her inde i byen hører vi støjen fra den længe. Chaufføren kører 500 m, hvor han begynder forfra.
  En af os må melde os ind i facebook og danne en gruppe mod Hjem-IS :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *