I dag fik jeg

… endelig købt mig en bikini. Den skal holde de næste 10 år. Til den tid skal jeg vist ikke fremføre mig i bikini mere. Der må være en blonde.

2008.05.21

2008.05.21

I dag var også dagen, hvor jeg stod med morgenvådt hår og føntørreren brød sammen. En Babyliss måtte også lægges i indkøbskurven (med gratis shampoo!)

2008.05.21

Et par strømper og et par leggings manglede jeg også og så gjaldt det bare om at komme hjem og lufte Rufus.

2008.05.21

Se nu denne søde pige, som jeg ser dagligt ved et stoppested. Hun kan stå og sidde i de mærkeligste stillinger. Benene er snoet i forvredne stillinger. Hun har et kæmpeudvalg i de sjoveste Pippi Langstrømpe tekstiler, og så har hun det dejligste røde hår. Jeg bliver altid så glad, når jeg ser hende.

2008.05.21

 

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *