Vi var inde omkring

Frakke

… et par tøjbutikker i lørdags for at finde noget, jeg kunne tage på om aftenen, hvor vi skulle til middag hos husbonds nevø. Jeg havde intet i skabet.

Der var heller ikke noget i butik-kerne, jeg kunne bruge. Dvs. det var der, men det var alt for dyrt, selvom priserne var nedsat 50-70%. Husbond var med, fordi han er god til kalde mig til fornuft, når despera-tionen er ved at tage overhånd.
Hjemme igen fandt jeg alligevel noget i garderoben, som kunne gå an.

Den røde frakke i Military-Look var flot. Tidligere gik jeg altid med anderledes frakker, men har ikke modet til at bære dem længere. Havde jeg været 20 år yngre, havde jeg købt den.

Fyren ved gelænderet havde en engels tålmodighed. Han sad der, da vi gik ind, og han sad der, da vi gik ud. Kæresten så vi ikke, men hun havde været forbi og lagt et stykke tekstil i hans skød. Husbond var mere heldig. Jeg prøvede kun et stykke tøj.

Tålmodig sjæl

Tålmodig sjæl

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Vi var inde omkring

 1. Therese skriver:

  Jeg gav min mor den frakke i julegave. Den er bare så smuk 🙂

 2. Himmel og Fjord skriver:

  Hvem der bare havde en datter som dig Therese :o)
  Det var en utrolig smuk gave, du har givet din mor. Jeg havde svært ved at løsrive mig, da jeg stod og beundrede den. – Men jeg måtte nøjes med billedet :o)

 3. Therese skriver:

  Jeg kan virkelig godt forstå du havde svært ved at løsrive dig 🙂 Men billedet er jo også fint at ha, og lur mig om du ikke har en smuk frakke hængende et sted, enten i skabet eller i en butik du ikke er gået ind i endnu?

 4. Madame skriver:

  Åh hvor jeg kender det Lone, man har absolut intet i skabet, der kan bruges. Men på forunderlig vis dukker der alligevel et stykke tekstil op, der er kan gå an.
  Jeg synes også, den røde frakke er utrolig smuk! Den ville klæde dit lyse hår – jeg går selv i en lang bue uden om rødt på grund af min hårfarve :o)

 5. Anita skriver:

  Den er utrolig flot, den frakke! Jeg ville på en måde ønske, du havde købt den, for jeg er sikker på, den ville være helt forrygende til dig. Du er en smuk kvinde, har jeg set 🙂

 6. Lone skriver:

  Jeg holdte mig også langt væk fra rødt i de tre perioder, jeg var rødhåret, Madame :o) Varm orange står til gengæld flot til den hårfarve.
  Jeg kredsede rundt om den frakke. Smuk er den. Tænk at Theres har givet sin mor en…

  Ja den er flot, Anita. Men jeg har slet ikke modet til at bære den slags tøj længere. Førhen syntes jeg, det var morsomt at skille sig ud fra mængden. Det syntes jeg bestemt ikke i dag :o)
  Tak for de pæne ord. Men billeder lyver ofte :o)

 7. Sister Bonde skriver:

  Du havde intet i skabet? ? ? ? ? ? ? ? Mon din mand er enig? ? ? ? ? 😀

 8. Lone skriver:

  Sister – Nej! Sådan er dét jo :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *