Tidligt i morges

… var der minus 5o frost på vores altan. Rufus’ vandskål var frossen derude, og vandet skulle udskiftes – også for fuglene skyld. De kommer også for at drikke af skålen.
Da jeg vendte bunden i vejret, kom der endnu en skål frem. En smuk vandskål med indbygget isafkøler.

Isskål

Biscottierne er blevet sprøde igen efter at have stået på radiatoren nogle timer. Så har jeg en værtindegave klar til i aften. Det skal nok komme som en overraskelse. Jeg er bestemt ikke kendt som en køkkenskriver i vennekredsen. Husbond tager en flaske rødvin med til at skylle ned med :o)

Hjemmelavede kager

Dette indlæg blev udgivet i Weekend. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Tidligt i morges

 1. Havehyrden skriver:

  Hvor ser det smukt ud. Både den pludselige vandskål (den ligner faktisk en af glas) og dine hjemmelavede biscottier. Sjovt nok er min mand igang ude i køkkenet. Vi skal have italiensk Valentins middag, og dertil hjemmelavede biscottier. Det er altid ham der bager netop den slags “kager”, de bliver rigig gode. Jeg tror også jeres venner vil sætte pris på dit bagværk!!

 2. Madame skriver:

  Det var dejligt, at dine biscottier kunne redes! Det er en smuk og personlig gave at give væk.
  Ja, jeg skal love for, at der er is i trugene udenfor i øjeblikket. Jeg tager ét af fuglenes trug ind hver aften for at fuglene kan få isfrit drikkevand næste morgen – drikkevand der kan holde i hvert fald i nogle timer 🙂

 3. Lone skriver:

  Tak, Havehyrde 🙂
  Ja, det er en skam, skålen ikke kan forblive sådan med indlagt kulde. Det kunne være rart for hunden en hed sommerdag.

  Jeg håber din mands biscottier blev mere vellykkede end mine.
  Det plejer også at være min mand, der bager her. Men jeg fik et pludseligt indfald af husmoderlighed.
  Vores venner mente, at det kunne gå hen at blive kostbart at sætte tænderne i mine kager :o)

  De blev reddet, Madame. De blev meget, meget hårde. Men det er jo tanken, der tæller :o)
  Det er en god idé at tage vandtrugene ind om aftenen, så fuglene kan få frisk vand om morgenen. Jeg nyder at læse om din zoologiske have, og ønsker det var mig, der kunne pleje mine dyr på landet. Jeg føler, jeg svigter dem om vinteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *