Kølig lejlighed på 4. sal er sagen

Hvad vi har bedrevet denne weekend?

Vi har flyttet rundt på havestole! – Mange af vores høje skyggefulde træer måtte lade livet sidste år. Nu savner vi dem. Der er ikke meget skygge at finde under de resterende træer. Af den grund må vi rykke stole ca. hvert kvarter.

Terrassen har været alt for varm at opholde sig på. Der var ingen brise.

Sommerhuset suger varme. Alle vinduer og døre har stået åbne i løbet af dagene. Det giver hede nætter inden døre. Så er det rart at komme hjem til en dejlig kølig lejlighed. Det lufter her oppe på 4. sal.

I morgen ved jeg, at jeg sidder på arbejdet og sukker efter landstedet igen. Så er det bare at glæde sig til om få måneder, hvor jeg kan tage derop, så tit jeg har lyst :o)

Hængekøjerne blev taget frem denne dejlige weekend.

2008.06.08

 

2008.06.08

Hyld og roser er spulet mod lus. De lus bliver en plage i år.

2008.06.08

 

2008.06.08

 

2008.06.08

Jeg forsøgte mig med Liselottes eksperiment. Det lykkedes ikke for mig. Efter 10 min. foldede valmuen sig sammen.

2008.06.08

Dette indlæg blev udgivet i Weekend. Bogmærk permalinket.

One Response to Kølig lejlighed på 4. sal er sagen

  1. havehyrden skriver:

    Ja de lus bliver helt sikekrt et problem hvis vejret bliver lige så godt som i maj. Jeg har lus på stort set alle planter, så den sædvanlige spuling med vand eller sprøjtning med sæbeopløsning syntes håbløs. Roserne er nu smukke alligevel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *