Et flyvende tæppe var det ikke

Men et flyvende stilladstag til genboejendommen.

Stilladsarbejder hos genboen

Det er et imponerende syn at stå på sin altan og skue lige op i den kæmpe konstruktion, som blev hejst op med en kran.

Jeg har gået og poleret, pudset og sat på plads efter malerarbejdet alt imens, jeg følger med i, hvad der sker på den anden side af gaden.

Flere gange må jeg smide, hvad jeg har i hænderne og skynde mig ud på altanen for at tage billeder. Det er da bare for flot, det de laver.

Jeg mødte en beboer fra ejendommen i dag. Han fortalte, at de snart bliver lukket inde bag plastic. De kan først kigge ud af vinduerne igen til efteråret. Det er forfærdelig trist for dem. Han og hans kone er ældre og kommer ikke så tit på gaden. Konen plejer at slikke solskin fra et vindue på på dejlige sommerdage.

Vi har selv været det hele igennem for seks år siden. Vi havde heldigvis vores sommerhus at flytte op i. Men jeg føler med dem, som ikke har den mulighed. Man bliver syg af at bo bag et sådan diffust lys.

Stilladsarbejder hos genboen

Stilladsarbejder hos genboen

Det bliver også kedeligt for os, når stilladset bliver dækket med plastic. Der bliver jo intet liv at følge med i derovre.

Stilladset tager også udsigten til himlen i vores spisestue. Det er sandelig godt, det snart er vejr til at bo på landstedet.

Herunder er der en lille fotosession om, hvordan de bygger stilladstaget op på gaden, hvorefter det bliver hejst op over 5. sal med en kran.

Stilladsarbejder hos genboen

Stilladsarbejder hos genboen

Stilladsarbejder hos genboen

Stilladsarbejder hos genboen

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag, Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Et flyvende tæppe var det ikke

 1. Madame skriver:

  De stakkels mennesker der skal bo bag plastic helt til efteråret! Men hvor er det godt, at I kan flytte op i sommerhuset, Lone, selv om det jo ikke hjælper de ældre mennesker, du fortæller om …

 2. Jens skriver:

  Jeg har også prøvet at være lukket inde bag sådan en plastikvæg i mange måneder, som også strakte sig over sommeren. Og den der plastikvæg gik helt ind i stuen, som håndværkerne havde adgang til fra altanen. Det var overhovedet ikke sjovt – slet ikke når man vågnede om morgenen og så stod der fremmede mænd inde i stuen! Øv. Jeg håber aldrig jeg skal prøve det igen!

 3. Lone skriver:

  Ja, jeg er lykkelig for vores sommerhus, Madame.
  Jeg håber, de ældre genboer har nogle børn, som kan tilbyde dem ture i det grønne i foråret og til sommer 🙂

  Vi har også prøvet det, Jens – dog ikke med plasticvæg helt ind i stuen. Men håndværkerne havde fri adgang til alle lejligheder, fordi vi skulle have udskiftet faldstammer i hele ejendommen.
  Jeg kan godt forstå, det har været en forfærdelig tid for dig.
  Vi må krydse fingre for, at vi ikke skal udsættes for det igen 🙂

 4. Sister Bonde skriver:

  Fantastisk flotte billeder og fantastisk arbejde de gutter præsterer.

 5. Lone skriver:

  Ja, det er imponerende, hvad de udretter, Sister. – Og på kort tid.
  Stilladset er så dekorativt, at jeg ikke kan lade være med at fotografere det. Jeg har nok 100 billeder af det. Måske kan jeg sælge dem til deres andelsboligforening :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *