Jeg benytter ikke gerne

… offentlige toiletter. Det kan tælles på én hånd, hvor ofte jeg har frekventeret et sådan. Jeg er meget skeptisk vedrørende andres opfattelse af betydningen, hygiejne.

Hvor jeg helt og aldeles ikke placerer min popos er på kemiske toiletter og festivaltoiletter.

Hvorfor jeg nu – allerede i marts – kommer til at tænke på, hvordan jeg skal forholde mig, hvis trangen kommer over mig i august, er der en god grund til.

Der har været afholdt slotskoncerter på Ledreholm Slot i mange år. I år har vi bestilt billetter, fordi jeg var meget glad for Bee Gees i 70’erne. Nu har jeg chancen for at høre dem (dog kun Robin Gibb og band) live på Ledreholm i august.

Robin Gibb

Parken åbner allerede kl. 11, hvor man kan købe picnic fra Meyers Køkken & Deli. Det kunne være vældig hyggeligt at spendere flere timer på Ledreborg. Men koncerten starter først kl. 15, så jeg har et problem.

Og dog – en afdeling på mit arbejde, fik et år til deres julefrokost leveret mad fra Meyers Køkken, og det havde være en katastrofe. Det vil jeg spare os – og min blære – for. Så vi dropper picnic’en og møder i stedet op ved koncertstart.

Dette indlæg blev udgivet i Musik. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Jeg benytter ikke gerne

 1. Sister Bonde skriver:

  Hvor er vi dog enige – også – på dette ømtålelige punkt.
  Var til slotskoncert i 2006, og det var forfærdeligt mht, at komme af med det, som trænger sig på.
  Ønsker dig en god koncert og held og lykke med at holde sig 😀

 2. Lone skriver:

  Jeg har set toiletforholdene i Valbyparken til Grøn Koncert. – Ikke om jeg vil benytte dem. Heldigvis er jeg udstyret med en selskabsblære 🙂

 3. Madame skriver:

  Det lyder som en god idé at spare dig selv for det problem! Og jeg forstår dig fuldstændig.

  Jeg har set toiletvognen ved Gillelejes ‘Jazz på havnen’, og gys siger jeg bare …

 4. pernillepaa1 skriver:

  Nej det er ikke nemt med de toiletter, og jeg kan absolut heller ikke lide at bruge dem – men jeg er en rigtig koncert haj og jeg bliver tit nødt til at benytte dem, det er ikke lækkert, men jeg vil på den anden side heller ikke gå glip af alle de koncerter jeg får hørt på et år 🙂 – ærgeligt at jeg ikke har selskabsblære som dig 🙂
  god weekend

 5. Lone skriver:

  Pernille, Desværre går jeg sikkert glip af mange oplevelser pga. min aversion til offentlige toiletter.
  Jeg er spændt på, at høre om de koncerter, du skal til i år 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *