Dur ikke!

Hvide lanterner er åbenbart ikke et hit for tiden.

Lanterner

Hvilken farve er mon den foretrukne nu? Lyserød eller -blå?

Vi var på genbrugspladsen med haveaffald i går. Dér ligger en stor butik, som udvælger “det bedste” af det, vi kasserer til videresalg.

Det undrede mig, at der var en masse kaffekander på hylderne. Det er altid kanden, jeg kommer til at smadre.

Kander

 

Hver gang vi forlader genbrugspladsen, har vi muldjord med på traileren.

Jeg kan ikke stå for bunkerne af sort muldjord, som man er velkommen til at tage med hjem.

Det er ikke kompostjord. Men den mørke jordfarve er en smuk baggrundsfarve til stauderne.

 

Muldjord

Dette indlæg blev udgivet i Ferie. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Dur ikke!

 1. Madame skriver:

  Vi har også en genbrugsplads her i Frederiksværk, og det er sjovt, hvad man kan være heldig at finde. Bøger i massevis, tøj, møbler og også kander til kaffemaskiner. Men her hos os der der ingen butik – man tager bare fra hylderne 🙂

 2. Irene skriver:

  Jeg bliver rystet hver gang jeg ser hvad folk bare ‘smider ud’. Jeg ved godt det er kørt til genbrug, men der har jo været en masse ressourcer brugt på at producer det og ikke mindst det der har erstattet det, der er sendt til genbrug. Alle de lanterner du har fotogrageret er intakte og virker…

  Jeg væmmes og jeg græmmes!

 3. Marit skriver:

  Nydelig blogg. Flotte bilder. Jeg komme gjerne igjen på besøk. Du er reflektert og skriver det du tenker. Veldig bra!

  Hilsen Marit

 4. Lone skriver:

  Madame
  Vi må ikke bytte eller give/modtage noget på vores genbrugsplads. Der bliver holdt nøje øje med at alt bliver smidt i diverse containere. Når pladsen lukker, sorterer folkene, hvad de syntes passer sig til salg i butikken.

  Irene
  Man må sige, det er et overflodssamfund, vi lever i. Det er ikke rart at se på.

  Marit
  Tak for din søde kommentar.

  Jeg forstår ikke, hvad der er galt med mit kommentarfelt. Det tér sig mærkeligt.
  Det plejer dog at blive normalt igen uden min hjælp.

 5. Marit skriver:

  Hei igjen kjære du.

  Jeg kjøpte den gamle stolen slik den ser ut i dag. Jeg gav den kun en vask og et nytt stoltrekk. Men den er vistnok slipt ned – ifølge damen jeg kjøpte den fra. Jeg vet ikke om jeg maler den hvit eller noen annen farge, men nu står den slik den er.

  Jeg elsker landet ditt og alt det har å by på. Min kjære handyman og jeg var nettopp på ferie i Danmark og vi frydes enda over hvor fint vi hadde det. Vi fikk låne hytten til min kjære arbeidskollega og som du ser av noen innlegg hadde vi en nyyydelig reise.

  Ha en fin sommeraften.

  Marit

 6. Lone skriver:

  Tak for svaret, Marit.

  Så må jeg til at slibe. Det er bare et kæmpearbejde med alle de ben. Jeg har
  engang gjort det med en kommode.

  Rigtig god sommeraften til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *