Det blev en vellykket

… lørdag aften i festligt lag. Jeg var ellers bange for, at vi segnede inden aften. Men vi nåede at hvile os en times tid hen på eftermiddagen.
Man kan godt mærke, at man ikke er nogen årsunge længere, når man inviterer til gæstebud og bor på 4. sal – uden elevator.

Blomsterne til bordet passede godt til vores lidt anderledes glas. Glassene har indlagte blå tråde og guldblade. Vi fik dem i gave for et par år siden og har haft stor glæde af dem.

Søndag morgen havde jeg klaret opvasken, inden husbond stod op. Dug og servietter er vasket og strøget. Madresterne er blevet spist – også blåbærrene, som blev til overs efter lagkageorgiet. Mini-lagkagerne lavede jeg om fredagen.
På billedet er de uden det øverste lag. Da det blev lagt på, skulle de have “et let tryk” og stå tildækket til dagen efter. Inden servering blev den øverste lagkagebund drysset med flormelis og pyntet med blåbær, hakkede valnødder og reven skal af citron og lime. Flødeskummen var blandet med råcreme.

Weekend

Søndag trængte vi til frisk luft og gik en tur i Kongens Have. Det smukke krokusmønster var ikke helt fremme endnu. Det er ganske anderledes i Frederiksberg Have og i Landbohøjskolens Have, hvor de står tæt og flot.
Resten af eftermiddagen var det ren afslapning. Det er først i dag, jeg er ved at blive mig selv igen.

Nu vil jeg ud at se, hvordan det står til i blogland 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Weekend og tagget . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Det blev en vellykket

  1. Madame skriver:

    Dine glas er helt fortryllende smukke, Lone! Og dine små lagkager er mindst lige så fortryllende og skal laves her hurtigst muligt – jeg er ikke sikker på, jeg kan vente til vi får gæster 🙂

  2. Lone skriver:

    Kagerne gjorde også lykke, Madame 🙂 Man kan jo variere med forskellige frugter. Så det skal afgjort prøves igen.

  3. Havehyrden skriver:

    Det ser meget stemningsrigt ud, jeres weekend arrangement. Flotte hyacinter og dine desserter ser utrolig smukke ud. Der nu noget med mad og den måde de serveres på. Kunne du ikke fortælle hvordan du lavede dem, evt henvise til opskriften. Det ser nu ganske spændende ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *