I går aftes

… brændte kinderne. Det kunne skyldes anstrengelserne med anlæg af en lille køkkenhave. Det kan også være, fordi jeg slumrede en time under den stærke middagssol, eller også var det rødvinen, som vi nød i løbet af aftenen.

Jeg tror dog mest på, at det er solens fortjeneste. Liggestolen, som hele dagen blev vendt mod moder sol, er nemlig dér, jeg har tilbragt mest tid i denne weekend.

Jeg fik dog gravet en køkkenhave på ca. 1 1/2 m2. Den er ikke stor, men der blev plads til ærter, dild, persille og brudeslør. Det kommer til at stå i trængsel. Desværre nænner jeg ikke at tynde ud, når de små spirer dukker frem. – Jeg er så taknemmelig over, at jeg overhovedet kan få nogle små lysegrønne væsener op ad jorden. Så må husbond træde til, når jeg vender ryggen til.

Kabeltromlen, som det lykkedes os at få på genbrugspladsen sidste sommer, har stået på verandaen og tørret igennem i løbet af vinteren. Nu har husbond malet den med mat Gori, og vi har endnu et havebord 🙂

I midten af bordpladen er der et hul, som desværre er for stort til en parasol. Men en vase vil fint kunne stå der, med sommerens blomster.


Pistacenødder

… Og så har jeg lige erfaret, at pistacienødder kan have salmonella!
Dem har jeg spist rigtig mange af den seneste tid.
Det er åbenbart så alvorligt, at COOP har indstillet salget indtil, deres leverandører har dokumenteret, at nødderne er salmonellafri.

Heldigvis kan de stadig fås i Føtex.

Dette indlæg blev udgivet i Weekend og tagget . Bogmærk permalinket.

4 Responses to I går aftes

 1. Madame skriver:

  Sikke nogle skønne forårsshots du har taget, Lone – og jeres kabeltromlebord er da helt genialt.

  Uha, det lyder virkelig uhyggeligt med salmonella i pistacienødder …

  Ha’ en dejlig søndag 🙂

 2. Madame skriver:

  Jeg glemte at sige, at det er dejligt at se et billede af din husbond 🙂 Og sort træhus med hvide vinduer er lige som her :O)

 3. Anette skriver:

  Dejlige forårsbilleder og sikke en god idé med kabeltromlen som bord. Jeg nyder at det er blevet varmere – solen skulle vist komme rigtigt frem i eftermiddag men det er lidt køligere end i går. Rigtig god søndag.

 4. Lone skriver:

  Madame, Man kan slet ikke lade være med at knipse forårsbebuderne 🙂
  Du må ha’ en dejlig mandag 🙂

  Anette, Jeg er meget glad for den kabeltromle. Jeg har ønsket mig en i mange år. Endelig lykkedes det 🙂

  Rigtig god mandag til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *