Så var vi der igen

Jeg har før omtalt, at Tivoli og kulørte lamper bestemt ikke er noget for mig. Men hvad gør man ikke for parforholdets og det gode selskabs skyld, som Stenstropedia beskriver i dette indlæg.

Jeg føjede husbond og gik med i Tivoli i går på en dejlig forårsdag i håb om at se et smukt blomsterflor og nogle kendte ansigter. Det var åbningsdag, så jeg gik ud fra, at alle kendisserne myldrede hen mod Grøften.
Nu er husbond bedøvende ligeglad med kendisser og gad derfor ikke stå opstillet mellem Billedblads- og Se&Hør fotografer plus alle os andre, som havde lyst til at se et kendt ansigt. Så jeg måtte følge med ud i haven.
Typisk, at jeg kun fik øje på Liselotte Lohmann, som jeg tit møder her i kvarteret.

En af mine chefer mødte en morgen for nogle år siden veltilfreds på arbejdet efter en glad aften i byen, hvor han havde trukket vejret på samme diskotek som Bruce Willis! :o) Man er vel lidt skør…

Tivoli's åbningsdag 2009

I mangel af bedre begyndte jeg at tage billeder af mig selv, imens husbond bestilte frokosten, som vi sad og nød i solen.
Derefter gik vi en runde i den “gamle” have, hvor jeg for det meste kigger op ad. Husbond går og nyder menneskelivet.

Tivoli's åbningsdag 2009

Blomsterfloret var det så som så med. Der var påskeliljer og bellis i et beskedent omfang. Tivoli er åbnet omtrent en måned før normalen i år. Så tulipaner var der ikke skyggen af.

Tivoli's åbningsdag 2009

I dag går turen til Haslev, hvor vi skal holde påskefrokost med resten af familien.
I morgen drager vi op til vores landsted.

Rigtig god påske til jer!

Tivoli's åbningsdag 2009

Dette indlæg blev udgivet i Påske. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Så var vi der igen

 1. pernillepaa1 skriver:

  Tusind tak for billederne fra Tivoli, det var dejligt at se . Ja jeg ville da også have troet at der var fulgt af kendisser, det er da indtryk at man får når man læser om Tivolis åbningsdag

  Kan I have en dejlig Påske og nyd landstedet

 2. Madame skriver:

  Sikke dejlige billeder fra Tivoli, Lone! Jeg har ikke været der i flere år, nu hvor der ikke længere er en dreng til at plage. Faktisk vidste jeg ikke, at Tivoli åbnede så tidligt, før jeg så det i Politiken her til morgen. Var det ikke næsten for koldt at gå rundt derinde?

 3. Henrik skriver:

  God påske!

 4. Lone skriver:

  Jeg havde også indtryk af, at der var mange kendte på åbningsdagen, Pernille. De forsvinder i den grå masse, når de ikke er i på den røde løber 🙂
  Rigtig god påske til dig & Hugo 🙂

  Jeg kan tænke mig, at Tivoli drager mere, når man har børn med, Madame.
  Du må låne dit smukke barnebarn en dag 🙂

  Rigtig god påske til dig Henrik 🙂

 5. Jens skriver:

  Åh nej. Jeg er altså ikke helt sikker på at det var meningen, men det er længe siden at jeg har læst et indlæg, som fik mig til at grine så højt. Jeg har nogen gange overvejet, at nogen burde dagligt belønne dagens bedste indlæg med en præmie. I dag burde præmien helt sikkert gå til dig. 😀

 6. Lone skriver:

  Tak skal du have, Jens :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *