Det var befriende

… at falde i søvn til regnens trommen på taget i nat.

Jeg tror nok, jeg hørte et suk fra naturen udenfor, da regndråberne faldt…

Lige nu sidder der en hare 3 m fra mit vindue og spiser af de fuglefrø, som fuglene kaster på jorden. Jeg bliver holdt øje med, mens den gumler.

Morgenhare 

 

MejsekuglePå vores morgentur samlede jeg 3 tomme nylon-net op, som der har været fedtkugler i til fuglene.

Jeg har selv hængt mejsekugler op inkl. net tidligere, men er begyndt at klippe nettet af og lægge dem i en speciel spiral, jeg har købt til formålet.

De tomme nylon-net ligger i naturen, hvor harer, ræve, pindsvin m.fl. kan få dem viklet om ind i poterne. De har ikke en chance for selv at pille dem af.

Vidste du, at fugle er kræsne?

Dette indlæg blev udgivet i Weekend. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Det var befriende

 1. Madame skriver:

  Det er dejligt at se, at du har besøg af en hare! Hvor er det flot, at du nåede at fange den med kameraet. Jeg klipper også de grønne net af mejsekuglerne, bortset fra ét, der hænger ned fra en gren. Det klipper jeg ned hver dag og erstatter af en ny.

  Jo, jeg vidste godt, at fugle er kræsne, der er visse ting, de elsker 🙂

 2. Havehyrden skriver:

  Ja sørme om fugle er kræsne. “Vores” fugle spiser ikke de billige mejsekugler og slet ikke den billige fuglemad fra supermarkederne. jeg fremstiller selv fuglefodret og det er de vilde med. Men jordnøddenet kan ingen slå. Hænger vi dem op kommer spætten, skovskaden og alle mulige andre fugle som vi ikke ser så tit. Så er det med at være klar med kameraet!

 3. Lone skriver:

  Jeg vidste ikke, at fugle er kræsne. I vores have bliver alt spist op.
  Vi køber frø flere forskellige steder – billigt og dyrt. Alt bliver spist.

  Alligevel bliver en del sorteret/kastet på jorden. Det får harer, fasaner m.fl. så glæde af 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *