Det myldrede med anemoner

… i skoven. Det var simpelthen fantastisk. Godt vi fik taget os sammen og kom derud, selvom liggestolen var svær at ryste af sig.

Påskedage

Lige uden for skoven gik der en masse Hereford kvæg. Aldrig har jeg set så mange på én gang. Der var mange flere, end jeg kunne få med på billedet.
Græs havde de ikke meget af, men der var lagt bunker af mad ud til dem.

Påskedage

En høstak havde de også fået til at hvile sig i. I udkanten af stakken øvede denne lille trold sig i, hvordan man står på fire ben.
Jeg syntes, at kalve og føl er de smukkeste baby-dyr, som findes. De små runde numser er helt bedårende.

Påskedage

I landsbyen tæt ved vores landsted ligger dette lille miniaturehus med miniaturestakit, -træer og -buske. Bag ved huset er haven fuldstændig tilplantet. Der er lige blevet plads til et lille bord og to stole. Her er der ikke plads til en liggestol.

Påskedage

Majs er blevet plantet ud. Solsikker og ærteblomster er sået. Nu tror jeg efterhånden, at alt det, jeg har købt er kommet i jorden. Nu skal vi bare have sat nogle tomatplanter, når tid er. Jeg skal have syltet grønne tomater i år.

I morges var der rim på græsset, men mine små majsplanter havde klaret det fint.

Rufus og jeg var på morgenvandring og så en flok (påske)harer løbe og lege i morgensolen. De pjattede med hinanden som legesyge hundehvalpe. – Selv Rufus sætter sig ned og og betragter dem, hvor han førhen ville jagte dem. Han er ved at blive en ældre herre.

Nu har jeg lige repareret toilettet, fordi det pludselig ikke kunne holde vand. Alt blev skilt ad og samlet igen. Det var såre simpelt, når man stod med alle delene.
Det er ikke første gang, jeg laver VVS-arbejde. Det er faktisk sjovt, når det lykkes. Jeg har ikke en handyman. Så er det sagt. Men lave mad. Det kan han.

Dette indlæg blev udgivet i Påske. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Det myldrede med anemoner

 1. havehyrden skriver:

  Jeg er imponerede over dine vvs tendenser. Jeg kan forstå at vi begge har mænd der elsker at lave mad, men ikke andet håndværk.
  Jeg laver også en del handyarbejde, men VVS turde jeg godt nok ikke give mig i kast med. Men imponerende at du gør og til og med syntes det er let.

 2. Madame skriver:

  Sikke nogle underskønne billeder fra jeres påskeferie! Tænk at du kan reparere toiletter, Lone – jeg ville aldrig få tanken om selv at gå i gang, men det er måske til at finde ud af.

  Vi har også små bitte kalve tæt ved, hvor vi bor. Jeg kunne hver dag stå og falde i svime over dem, hvis jeg havde bedre tid :o)

  Ha’ en dejlig tirsdag 🙂

 3. Lone skriver:

  Jeg var også stolt, da det lykkedes, Havehyrde. Der skulle mange forsøg til. Men jeg blev nødt til at få det ordnet, ellers måtte vi ud bag buskene 🙂
  – Typisk det sker på helligdage …

  Den skovtur var så vidunderlig, Madame. Der var anemoner, så langt øjet rakte. Desværre blev vores tur ikke så lang, da Rufus hurtigt bliver træt.
  Jeg kunne også have stået og set på dyrene i timevis, men husbond har desværre så travlt med at komme videre. Jeg må ud at se til dem en dag, hvor jeg er alene på landet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *