Så meget forår på en weekend

Vi så Nordsjælland i forår på vej til Havnsø i lørdags, hvor vi besøgte venner, som havde en forårshave med et utal af redekasser. Venindens mand har selv lavet redekasserne til egern, stære, spætter, mejse osv. – med og uden webcam. Der kan vi ikke være med. Vi har kun redekasser til mejser – uden webcam (endnu).

Landbohøjskolens Have besøgte vi i går formiddag. Der står der nogle smukke magnoliaer og så dette kirsebærtræ, som ikke er særlig højt men meget bredt, så kronen danner et blomstrende loft. Det kunne være smukt at holde frokost under de lyserøde blomstergrene.

Weekend i april

Det er lige meget, hvor man kigger hen i øjeblikket, så overvældes man over al den skønhed, som strømmer én i møde lige nu.
Det er godt luften stadig er kølig, så den skønne tid strækker sig over nogen tid. Jeg husker et år, hvor varme og blæst kom buldrende, så foråret var overstået, inden det var begyndt.

Weekend i april

Om eftermiddagen var vi på Langelinie ligesom tusindvis andre. Husbond fik øje på de specielle lamper, som står på havnen.

Weekend i april

Ved den engelske kirke stod denne Kaféknallert parkeret. Det var en god idé. Han havde dog lidt problemer med maskineriet, så vi sprang over denne gang.

Weekend i april

Området omkring Gefionspringvandet er spændende. Det er lige meget, hvor man kigger hen, så er der bassiner, kanaler og havnen, man kan dvæle ved.

Weekend i april

Ved Langelinie Park holdt Copenhagen Sakura Festival japansk picnic. Hele området blomstrede med japanske kirsebærtræer. Der var rigtig mange besøgende. Vi havde Rufus med, så vi så på herlighederne fra oven. Det kunne ellers have været interessant at se, hvad de solgte fra de små boder.

Weekend i april

Den lille dreng blev træt. Det har været en begivenhedsrig weekend for ham med lange bilture, en hel dag i fremmede omgivelser og en lang spadseretur på havnen.
På Mærsk Mc-Kinney Møller’s plæner forlangte han at få et hvil og rulle sig i græsset. Det bekom ham vel, især fordi han i ro og mag kunne kigge på de mange andre vovser, som passerede.

Weekend i april

Dette indlæg blev udgivet i Weekend og tagget . Bogmærk permalinket.

7 Responses to Så meget forår på en weekend

 1. Anette skriver:

  Sikke en tur i har været på – det er nogle rigtig dejlige billeder. Hvor skønt med sådan en lille pause på græsplænen 😀

 2. Simone's Mor skriver:

  waw.. hold nu op hvor er de smukke.. her er blomsterne ikke helt sprunget ud..
  Men de må da være godt på vej når der så sådan ud i Kbh i går…
  Du har sans for detaljerne..
  😉

 3. Sister Bonde skriver:

  Tusind tak for en skøn forårstur, dejlige billeder.

 4. Madame skriver:

  Sikke en dejlig og begivenhedsrig weekend I har haft – billederne er fantastisk smukke, Lone! Ja, det er jo rigtigt, vi skal være glade for, at foråret ikke futter af, men at vi stadig har kølige dage og især morgener. Caféknallerten er er da helt genial … :O)

 5. Lone skriver:

  Anette, Ja, det var en skøn tur. Det er lige meget, hvor man kigger hen, så er det bare utroligt smukt 🙂

  Simone’s Mor, Det er nok kun i storbyerne, hvor træer mv. står lidt i læ, de springer ud først. Jeg håber, det snart sker hos jer. – Måske i morgen, hvor vejret bliver solrigt og varmere 🙂

  Det var hyggeligt, at du havde lyst til at gå med, Sister 🙂

  Ja, den weekend var sandelig begivenhedsrig, Madame 🙂 Det kunne have været dejligt at slappe af søndag, men husbond ville det anderledes.
  Det var rigtig smart med den kafeknallert. – Den ville være genial, hvis den fungerede efter hensigten 🙂

 6. Simone's Mor skriver:

  Hej Lone..
  Nu er træerne begyndt her også 🙂 to dage mere.. så står Magnolie træet i fuld smukhed..

  Jeg vil bare lige fortælle dig at jeg er i gang med den Cortison kur for min skulder.. det er sikkert derfor at mit øje ser ud som det gør.. Jeg har modtaget to skud allerede.. og skal have min sidste i morgen.. det har hjulpet godt men ikke helt..
  Ja, men ligner jo en totalt handicappet når man har en frossen skulder og skal have tøj på…. det første halve år morede de sig vildt over mig herhjemme.. men nu har de vænnet sig til at jeg laver akrobat bevægelser hver gang.. så nu er det ikke så spænende mere 🙂

  Ha en dejlig solrig dag..
  Christina

 7. Jens skriver:

  Turen langs havnen til Langelinje er en af mine yndlingsture. Jeg var der for 7-10 dage siden, men dengang var træerne slet ikke sprunget ud. Det er sjovt, at det pludselig går så hurtigt. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *