Hvorfor græder du?


Jeg forstår ikke, at han er så ked af det i drømme.

I vågen tilstand er han glad og opvakt. Han får masser af gode oplevelser, og møder kun venlige mennesker. Hans far og mor elsker ham. Ingen får lov at gøre ham fortræd.

Alligevel nærmest hulker Rufus, når han er i dyb søvn. Benene “løber” ud i luften, som om der er noget der skræmmer ham voldsomt.

Hvad sker der dog dér, hvor han er henne?

Miss er til gengæld meget stille, når hun sover. Det lader ikke til, at hun drømmer.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Hvorfor græder du?

 1. kent skriver:

  Jeg skal ikke gøre mig klog, men henvise til en der menes at være det lige netop når det handler om hundes drømme. Det er noget med at hundens hukommelse er bygget noget anderledes op end vores, således at de kan videregive deres oplevelser gennem generne…. Det lyder utroligt, men den skulle være god nok. Med andre ord er det som Rufus oplever i sine drømme, forfædrenes jagt-oplevelser.tænk hvis vi menneskers drømme var ligesådan grundlagte.
  Jeg husker ikke hvem det var der berettede om det i flimmeren, men han var en der havde ry for at vide den slags. dyrlæge/hundepsykolog eller hvad man nu kalder sådan en. Expert var han i hvertfald.

 2. Lone skriver:

  Det lyder spændende, Kent.

  Jeg har forsøgt at finde noget på nettet, der minder om det, du har set. Men har ikke haft held med mig.

 3. kent skriver:

  nej… jeg forsøgte også forgæves bagefter… men jeg husker udsendelsen ligeså tydeligt…. det må være en sag for Poul Thomsen 😉

 4. Lone skriver:

  Ja, det må det være 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *