‘Danmark’ er sød

De har sendt mig en uventet check, som jeg straks indløste i mandags. Penge skal arbejde, så jeg tog cyklen ind til byen for at købe garn.
– Måske kunne jeg også finde stof i Rosengården til min nye gyngestol.

På Danasvej mødte jeg dronningens heste på deres morgentur. De kommer dagligt her i kvarteret. Jeg har  i hundredvis af billeder af ekvipagen taget fra vores altan.

Endnu en dejlig dag

Jeg skulle også ind til Kronprinsessegade for at købe et gavekort til en ansigtsbehandling til en fætter-/kusinefest, vi skal til i weekenden. Da jeg kom til Kgs. Have, stod jeg af cyklen for at gå tværs gennem den smukke have.
Vejret var fantastisk og plænerne var ved at blive dækket af tæpper, hvor nogle solbadede og andre læste til eksaminer.

Min yndlingsstrikkebutik ligger i Fiolstræde. Jeg var eneste kunde, hvilket undrede mig. Forretningen plejer at være fuldt besat med strikkeentusiaster. Jeg havde totalt glemt, at grunden er den, at jeg er blevet hjemmegående og altså ikke længere hører til gruppen, som kommer i frokosten eller efter arbejdstid for at handle. Jeg nød at have strikkedamen helt for mig selv.

Endnu en dejlig dag

Opgangen til Rosenborg kur og spa var meget pompøs. Indenfor var indret-ningen i victoriansk stil.
Jeg håber at husbonds kusine, Aase, får en dejlig oplevelse derinde.

Endnu en dejlig dag

Hjemturen gik atter gennem Kgs. Have, hvor der blev skudt en del billeder af de flotte rhododendron.

Jeg fik garn og er begyndt på blusen, som Sister var sød at sende mig opskriften på.
Jeg fik et gavekort, og jeg kom af med nogle penge. Det lettede…

Der var så mange dejlige oplevelser på min vej, at jeg glemte at kigge efter stof til gyngestolen.

Endnu en dejlig dag

Hjemme igen var det tid til en kop mocca, hvorefter turen gik til Frederiksberg Have sammen med en meget kær ven – Rufus – og endnu mere nydelse.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

7 Responses to ‘Danmark’ er sød

 1. Sister Bonde skriver:

  Uhhhh altså, hvor jeg nyder at være med på dine ture, det er så dejligt og som at være med. Tusind tak.

 2. Madame skriver:

  Sikke nogle skønne billeder du har taget! Og tænk at du ser dronningens heste jævnligt – det er et flot syn. Det må være en nydelse, at du nu kan gå i butikker, når der ikke er fyldt med mennesker – jeg glæder mig meget til, at det samme vil ske for mig om knapt 3 år 🙂

 3. Jens skriver:

  Det var et rigtig dejligt indlæg, som netop mindede mig om, hvorfor det er så dejligt at bo midt i København. Det er nemlig en smuk by, fyldt med gode og hyggelige oplevelser! 😀

 4. Anette skriver:

  Der ser skønt ud i Kgs Have. Dejlige billeder 😉 Det må være et flot syn at se dronningens heste. Kan forestille mig at Rufus var meget tilfreds med en gåtur 🙂

 5. Henny Stewart skriver:

  Fantastisk flotte billeder!

 6. Lone skriver:

  Jeg nyder også at gå tur med dig i dit dejlige landskab, Sister 🙂

  Madame, Dronningens heste, som bor i Christianborgs Ridehus, bliver motioneret i København hver dag for at forblive fortrolige med byens liv støj. Det er hyggeligt at se dem i gadebilledet – akkurat som bryggerhestene 🙂
  Du kan glæde dig, til du bliver frigivet. – Der er så dejligt herude :o)

  Det er sandt, Jens. København er en smuk by. – Meget smuk. Man bliver helt rørt indeni, når man kommer rundt i byen. Der er oplevelser at hente for enhver smag 🙂

  Anette, Kgs. Have er blevet utrolig smuk, efter den er omlagt. Jeg kunne næsten ikke løsrive mig forleden. Haven er blevet renoveret – vist nok tilbage til den oprindelige stil, så der ikke kun er store græsarealer men haverum med dejlige overraskelser.

  Tak Henny 🙂

 7. Christina skriver:

  Hej Lone
  Jeg blev viet her i Kongens Have.. Lige der i rosenhaven.. Ved den runde kugle 🙂
  Meget smukt og romantisk..

  Tak for din hilsen på min blog..
  Jeg har været her før kan jeg se.. havde bare glemt dig.. 🙂
  Ofelia var rigtig nok en udfordring i en kunstdukke gruppe jeg er medlem af.. jeg ved ikke om den fortjente en første plads 🙂 men takker 😉
  Du kan se vores blog her.. http://artdollsonly.blogspot.com/
  der kan du også se de andres bud på udfordringen..

  ha en dejlig dag
  Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *