For groft

… til at være dug, har det meterlange gule stof egentlig altid været. Alligevel har vi brugt det som sådan nogle gange til påsker og til vore forårsfødsels-dage.
Stoffet/dugen er så langt, at der snildt kan sidde 16 til bords og er én af de to største duge, vi ejer. Rillerne er dog så høje, at glassene har haft det med at vælte.

Jeg havde endnu ikke fået købt stof til gyngestolen i går, hvor lysten til at sy poppede op. Det gik ud over dugen, som nu er forvandlet til en hynde, to langpuder til sofaen, som har nogenlunde samme farve og to almindelige sofapuder. Resten er blevet slængt henover Rufus’ seng.
Lige nu er farven gul her på matriklen.

Så er det gjort!

Nu vil jeg snart hoppe i regntøjet og begive mig ud i det strålende vejr for at købe lynlåse til pudebetrækkene.

På den anden side af gaden har de fjernet plastictaget på genboens hus. Nu går det stærkt med at lægge tegltaget. Det er skønt, at vi har fået en stump himmel igen.

Genboen

De er simpelthen så grimme de stilladsplader. De unge mennesker, som bor på den anden side, hygger sig ude på stilladset i weekenderne. Synd, at de ikke har altaner.

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet og tagget . Bogmærk permalinket.

5 Responses to For groft

 1. Madame skriver:

  Din gyngestol er blevet så flot! Det er en dejlig farve, du har valgt – sådan lidt karrygul ser den ud på min skærm her. Du er sørme ferm med en symaskine og hurtig, når du får en idé :O)

  De stakkels mennesker der bor inde bag det stillads …

 2. Anette skriver:

  Hvor er din stol blevet flot – det er en skøn gul farve. Du må på udkig efter en ny dug 😀 Jeg har prøvet at på på 3 sal i en ungdomsbolig helt oppe under loftet – uden altan. Det var ret varmt om sommeren.

 3. Lone skriver:

  Tak Madame 🙂
  Jeg er også tilfreds med den. Farven er karry/messinggul. Jeg købte også stoffet i sin tid pga. farven. Der kan gå år, hvor jeg ikke får lavet noget. Pludselig tager det overhånd 🙂
  Jeg føler også med genboerne.

  Tak Anette 🙂
  Ja, jeg må have en ny dug, så det ikke bliver for ensformigt med den ene, vi har tilbage :O)
  Jeg har arbejdet oppe under en tagetage – uden mulighed for gennemtræk om sommeren. Du har ret. Det var varmt 🙂

 4. anjoe skriver:

  Jeg håber, at mit syn snyder mig, nemlig at genboens tegl ikke er de nymodens blanke, for hvis, da kan taget – alt efter hvordan sollyset falder – blænde Jer en del timer dagligt ;-(

  Du er ferm udi håndarbejdets ædle kunst, og ved beskuelse af det smalle mellemstykke på siddehynden forstår jeg ganske vel bemærkningen om, at et stilkglas kunne kæntre 😀

 5. Pingback: Mobil hovedpude | Himmel og fjord

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *