Han står og piber om natten

… med snuden ved min kind. Når jeg slår øjnene op lyser hans ansigt af glæde. Nu sker der noget!
Men nej, lille Rufus, mor går altså ikke på gaden kl. 3:00 morgen, fordi du har drømt om hundepiger i løbetid.

Rufus

I dag startede vi den første luftetur kl. 5:15. Vi har henholdsvis småløbet/gået i kapgang ca. 2 1/2 time sammenlagt i dag i styrtregn og blæst. Rufus’ tykke pels når lige at blive tør, før vi skal ud i regnen igen.
Da jeg tredje gang havde forsøgt at tørre ham med frottéhåndklæder, gav jeg op. Fjerde gang tog jeg skrappere midler i brug. – Føntørreren blev fundet frem.
Den kendte han ikke, men med lidt pote- og håndgemæng lykkedes det at få ham tørret godt og grundigt. Da kampen var ovre, syntes han vist egentlig, at det var meget rart at blive speed-tørret.

Friske bolcher

Husbond kom tidlig hjem i dag medbringende en kæmpe forkølelse, hindbær, kanelsnegle og en flaske rom.
Rommen (med et stænk the) sidder han lige nu og drukner forkølelsen i. Han er forhåbentlig klar til fødselsdagsfest i morgen. Med den fest, er vi ved at have overstået forårets invitationer. Der mangler nu kun et studentergilde i slutningen af måneden.

Det har været klumpet meget sammen dette forår, som ikke helt blev, som jeg havde forestillet mig – at nyde forårshaven i fulde drag flere dage ad gangen. Men i næste uge – så!…

Nu står Rufus Gud hjælpe mig og vil ud i regnen igen… Nu må hundepigerne gerne snart lukke duftkanalerne.

Dette indlæg blev udgivet i Dyr og tagget . Bogmærk permalinket.

12 Responses to Han står og piber om natten

 1. Anita skriver:

  Sig endelig til, hvis rommen har hjulpet på hans forkølelse. Jeg leder stadig efter den perfekte kur, så jeg ikke skal gå rundt og være stor i hovedet i over en uge.

  Jeg er helt pjattet med Rufus. Han er en smuk hund og mon ikke der er en hundedame eller to, som snildt kunne falde for ham derude, ligesom jeg 😉

 2. Anette skriver:

  Årh stakkels Rufus 😉 Her har vi det samme “show” hver gang damehundene er i løbetid. Han er nu sød ham Rufus!

 3. Sister Bonde skriver:

  Hold da fest, hvor kan man se en forandring, efter at fruen er begyndt at være hjemme for at passe på Rufus 😀
  Kan da slet ikke følge med i alle dine skønne indlæg.
  God weekend Lone

 4. Havehyrden skriver:

  Hvor er han dog smuk, ham Rufus. Der må da være nogle pige vuffer som falder for ham??? Men det var da et ukristeligt tidspunkt at blive vækket på, selv af en blød hundesnude. Det ser ganske appetitlig ud med de flotte hindbær i den dejlige skål.
  Hav en god weekend…

 5. MissMuffin skriver:

  Åh, de dyr..
  Når Emma er i løbetid vækker hun mig også om natten fordi hun vil ud at jagte mænd…

 6. Madame skriver:

  Haha, stakkels dig at måtte gå ud i al slags vejr flere gange om dagen med den forelskede ungersvend 🙂 Men det lyder smart med føntørringen!

  Rigtig god søndag og god bedring til din husbond – jeg håber, rommen hjalp og at han kunne tage med til fødselsdag i går.

 7. pernillepaa1 skriver:

  Her har vi også meget glæde af Hundepigernes duften, gid det snart er ovre. Første gang at det skete, for et par år siden, der troede jeg at Hugo havde ondt i maven, der midt om natten, så jeg lod mig lokke, af hans ynk… griner jeg er blevet klogere nu – han må pænt vente til mor her er stået op.
  Knus

 8. Lone skriver:

  Anita, Forkølelsen forsvandt ikke, men han blev i bedre humør :O)
  Håber, det går bedre med dig nu. Jeg må kigge ind til dig og se, hvordan du har det.
  Tak for ros om Rufus. Du er bare sød 🙂 Jo, der er specielt én meget fin pige-racehund, som kun kan lide Rufus af alle hanhunde. Han må gerne komme hende nær modsat hans rivaler – og han må godt for ejeren. Desværre har han hofteledsdysplasi, som vi ikke skal have spredt til noget afkom. Så det må blive ved drømmen 🙂

  Anette, Det er nemlig et show. Jeg kan godt tænke mig, at du kender det :o)
  Kenzo skal da være far engang, skal han ikke? Han er en nuser, ham Rufus. Tak 🙂

  Sister, Ind imellem bliver der produceret noget. Kan hænde, jeg kommer op på to indlæg om dagen, selvom jeg syntes, jeg har mindre tid nu :o)

  Havehyrde, Pigerne er meget villige, når vi kommer dem nær. Deres ejere er mindre begejstrede :o)
  Man er helt fortumlet, når man bliver vækket midt om natten af en pivende hund. Tror jo, at han er kommet noget til.
  Hindbærene var flotte men tørre. Der var ikke meget saft og kraft i dem.

  MissMuffin, Jeg vidste ikke, at pigehunde kunne komme i tanke om mændene midt om natten :o) Troede, det først var, når de mødte dem på gaden. Skal Emma parres på et tidspunkt?

  Madame, Der er ingen vej udenom. Han er stressende at være sammen med, hvis han ikke får markeret territoriet med jævne mellemrum :o)
  Rommen hjalp husbond meget. Han var helt på toppen til fødselsdagen. Nu er han meget syg igen. Du ved sikkert, hvordan mænd har det, fordi de har en smule forkølelse :o)

  Pernille, Jeg tænkte nøjagtigt som dig, da Rufus de første gange peb om natten. Jeg har stået på gaden kolde vinternætter i natkjole med en frakke kastet over skulderen, fordi jeg troede, han skulle noget, som hastede. Jeg blev dog også klogere med tiden :O)
  Det er da en trøst, at hunhundene som regel er i løbetid nogenlunde samtidig, så vi får nogle pauser 🙂

  Jeg håber, I har haft en dejlig weekend – og god søndag aften 🙂

 9. miriam skriver:

  Så skjønn en hund 🙂 Og fristende bær 🙂

  SV: Tusen tusen takk Lone 😀 Din kommentar varmer!

 10. MissMuffin skriver:

  Emma bliver 11 år engang i efteråret, så hun er desværre blevet for gammel og dyrelægen har også sagt at hun alligevel ville have frarådt det, da hun ikke vurderer at Emma kunne ha født selv, fordi hun er en lille smal sag.
  Havde hun været min egen hund fra start skulle hun ha været neutraliseret- for jo, hundedamer kan også godt blive vilde i varmen midt om natten:)

 11. Havehyrden skriver:

  Kære Lone
  Læste du politikens mad sektion i går, søndag? Der var flere sider om en kvinde der holdt bier i kartoffelrækkerne, på loftet! Det var bare så sjovt og dejligt at læse……….

 12. Lone skriver:

  Tak i lige måde, Miriam 🙂

  MissMuffin, Så er Emma et halvt år ældre end Rufus 🙂
  Min næste hund skal også neutraliseres, uanset om det bliver en han eller hun.
  Tak for svar 🙂

  Havehyrde, Nej det har jeg desværre ikke læst. Vi holder konkurrenten. Jeg vil prøve at gå ind på hjemmesiden og se, om jeg kan finde artiklen. Det lyder virkelig spændende 🙂
  Tak for info!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *