Det er rart at vide

… at de findes, de professionelle hundeluftere, hvis uheldet er ude, og man ikke selv har mulighed for at lufte sin bedste ven i en periode.

Hundelufter

Man burde måske også have ladet dem lufte Rufus midt på dagen de første 6-7 år, mens man arbejdede. 8-9 timer har været lang tid for en unghund at være alene hjemme.

Jeg ledte efter udklip om naturens medicin i skufferne i går og fandt dem.
Jeg fandt også denne sjove vejledning i, hvordan man åbner sommerhuset, som husbond har tegnet. Vi har haft udlånt sommerhuset nogle få gange. Én havde dog ikke fulgt tegningen men havde tændt for vandvarmeren før vandtilslutning. Det skal man ikke gøre.

Vejledning

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Det er rart at vide

 1. MissMuffin skriver:

  Jeg er bar så pivet at jeg ikke tror jeg kunne lade nogen fremmede gå med Emma:)

 2. Anette skriver:

  Jeg synes det er en god løsning for de der måske indimellem har en lang arbejdsdag. Jeg arbejder 4 timer dagligt så det var ikke noget problem for os – det var mere et alene-hjemme problem da vores Kenzo var hvalp. God torsdag til dig.

 3. Lone skriver:

  Ja – du er da pivet MissMuffin :O)
  Jeg ville nu alligevel ikke være nervøs, når det er en voksen, som har forstand på hunde og deres adfærd. Men det er bedst at lufte dem selv 🙂

  Det er nemlig i hvalpe- og lømmelalderen, det ville være en god idé, at de får brændt deres energi af, Anette.
  Men idéen med at benytte en prof. hundelufter er god som aflastning for ældre gangbesværede eller i en sygdomsperiode, hvor man ikke har mulighed for at komme på gaden flere gange om dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *