Ups!

Jeg havde blundet en times tid på liggestolen. Da jeg slog øjnene op, var det med udsigt til et flot springvand ude på plænen.

“Husk – vandslangen må ikke ligge med tryk på!” plejer husbond at sige. Det har han ret i. Det var ikke for smart.
Jeg ved ikke, hvor mange hundrede liter vand, som er nået at fosse ud på en time, men solsortene var glade for poolen. Der blev hevet nogle regnorme op til ynglen.

Hul i slangen

Så er det højsommer. Min hængekøje er hængt op og taget i brug.

Så er det sommer

I tirsdags købte jeg én mere i Inspiration. Den var på tilbud til det halve af prisen. Jeg har en forkærlighed for hængekøjer, så jeg måtte simpelthen eje dette vidunder.

Endnu har jeg ikke fundet en plads til den. Den er ret bred = 120×200. Vi har mange træer, men der står noget lavere beplantning nedenunder, som ikke gør det muligt at hænge køjen op.

Jeg vil prøve at overtale husbond til at hænge den op inde i et af værelserne i huset. Det kunne være smadder hyggeligt.

haengekoeje

Afslutningsvis et billede af en af vores smukke roser. Den står ved terrassen og mine øjne kan ikke andet en dvæle ved vidunderet, når jeg sidder derude. Det er en høj plante med masser af blomsterhoveder, som den har svært ved at holde oppe. Jeg må dagligt lette de spinkle grene for flere hoveder, som jeg lægger i et fad vand.

rosepink

I morgen tidlig pakker Rufus og jeg vores habengut og kører hjem til husbond i byen. Der er tusindvis af ting, som skal gøres derhjemme.

Husbond har købt ny cykel. Det har han talt om i 7-8 år, at han ville. Nu er den store beslutning endelig taget. Valget faldt på en Everton. Jeg er spændt på at se den.

Rigtig god dag til jer.

Dette indlæg blev udgivet i Weekend og tagget . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Ups!

 1. MissMuffin skriver:

  Skøn hængekøje:)
  Vi skal have sat en par bjælker i jorden ude i kolonihaven, så vores hængekøje kan komme op, der er ikke noget bedre end at ligge og dase i sån en..
  Ikke for godt med vandslangen- men du fik da gjort solsortene glade, så det var ikke helt spild:)

 2. Madame skriver:

  Godmorgen, Lone, din hængekøje ser utrolig hyggelig ud – den emmer af sommer og god tid. Sikke en forskrækkede med vandet, der løb ud, men solsortene er sikkert fornøjede 🙂
  Jeg har prøvet at overtale min mand til at købe en cykel i årevis, men endnu er det desværre ikke lykkedes.
  Ha’ en god fredag inde på Frederiksberg :O)

 3. Lone skriver:

  MissMuffin, Det er det bedste, man kan gøre for sig selv – at få sig en hængekøje. Men sørg for, at den kommer til at hænge i delvis skygge. Det bliver alt for varmt i direkte sol.
  Solsortene var helt overstadige :o)

  God formiddag, Madame :o)
  Så er jeg tilbage på Frederiksberg – og larmen. Håndværkerne arbejder overfor, udrykningskøretøjerne suser afsted oppe på HCA’s Boulevard. Indimellem høres dog glad sang og båt-horn fra studenterne i baggrunden.
  Det er ærgerligt, at Monsieur ikke er til at overtale mht. en cykel. Det er så hyggeligt at cykle sammen. I kunne få mange dejlige cykeloplevelser i jeres del af verden. Håber, det lykkes dig, at få ham overtalt 🙂
  Rigtig god fredag til dig :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *