Når jeg kommer til

Pumpernickel

… Bispeengen på vejen hjem fra landet, svider byens forurening i næseborene. Det er skrap kost, når man er vand til duften af frisk fjord.

I går aftes var det et helt vidunderligt vejr. Kl. 22 gik jeg stadig og nussede med noget havearbejde, og undrede mig over, at klokken var blevet så mange.

Kl. 22:30 gik solen ned. Alligevel var det lyst og horisonten var rød til i hvert fald 1:30, hvor jeg gik i seng.

Rufus og jeg havde spist aftensmad om eftermiddagen, fordi vi ikke havde fået morgenmad og frokost. Det går efter bedste beskub, når vi er alene på landet. Vi glemmer at spise.
Dvs. der står altid tørkost til Rufus, men det gode som kogt kyllingefilét til Ruf’er og madder til mig glemmer vi.
Det er bestemt ikke madlavning, jeg bruger tid på deroppe.

Til gengæld kastede jeg mig over det, husbond havde i køleskabet herhjemme. Det første jeg fik øje på var pumpernickel. – Det er godt. Jeg skyndte mig at hapse et par rundtommer med smør. Det smager himmelsk ind imellem.

Vildrose

Fuglene fik masser af mad og frisk drikkevand, inden vi forlod matriklen. Det er så vemodigt at lukke huset af, lige hvor det oser af sommerhygge.
Heldigvis kan vi tage derop igen allerede på mandag, hvis ikke der kommer noget andet i vejen.

På søndag skal vi til studentergilde på farmen i Haslev. Jeg glæder mig til at se Michelle med studenterhue. Nu må jeg endelig huske at oplade kameraet…

3 kilo lettere

Fordelen ved at interessere sig for havearbejde er at man glemmer at spise. Det bliver til lidt melon hér og lidt grapefrugt dér. Ind imellem indtages en halv banan, og sådan går det slag i slag. Det har dog givet synlige resultater på vægten 3 kilo er tabt undervejs på få dage.
De bliver fundet igen indenfor et par dage, når jeg er under husbonds omsorg. Så får vi både morgenmad, frokost og aftensmad. Det er heller ikke at kimse ad.

Rigtig god weekend til jer.

Dette indlæg blev udgivet i Weekend og tagget . Bogmærk permalinket.

6 Responses to Når jeg kommer til

 1. Anita skriver:

  Åhh ja, jeg havde helt glemt, hvor smuk du er! Efter min mening er du og Madame de to smukkeste bloggere i DK. Både udenpå og indeni.

  Rigtig god fredag aften til dig 🙂

 2. Lone skriver:

  Det var sødt sagt, Anita – tak for det 🙂
  Jeg er egentlig ikke så glad for at lægge billeder på bloggen af mig selv – og slet ikke selvportrætter. Det virker så selvglad-agtig – og det er jeg bestemt ikke. Alligevel har jeg lyst til at vise lidt af mig selv, når jeg ser andre har modet til det.

 3. Sister Bonde skriver:

  Og så kommer man herover til den slanke pige, som heller ikke kan finde sin seng, fordi livet og naturen er så smuk. Har lige skrevet om det samme, altså ikke vægttab, for det – osv.

  Tak for endnu et smukt indlæg og I må have et dejligt studentergilde.

 4. Sister Bonde skriver:

  Og så sidder vi og skriver samtidigt – har du overhovedet sovet?

 5. Anette skriver:

  Jeg har ikke set billede af dig før (tror jeg) og jeg vil give Anita ret – du er da rigtig smuk! Det er godt du indimellem tager et smut hjem til husbond og får noget ordenligt mad. Godt studentergilde!
  Knus og god lørdag til dig, husbond og Rufus!

 6. Lone skriver:

  Livet er herligt, Sister :O) Jeg får sovet ind imellem – dog mest midt på dagen, når det er varmest. Det er vanvittigt svært at gå i seng til normal tid, når det er så lyst. Derfor begynder jeg også at savne, de mørke vinteraftner 🙂
  Nej, jeg havde ikke set, vi har skrevet samtidigt. Det var egentlig pudsigt, at vi gjorde :o)

  Anette, Jeg er godt fyldt op igen og ligner en, der er lige på nippet til at nedkomme. I morgen er jeg ret sikker på, at jeg har fundet mine 3 kilo igen :O)
  Rigtig dejlig sommerweekend til dig, husbond og Kenzo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *