Jeg skal love for

… at jeg har fået set og hørt min del af glade studenter, som kører rundt på gaderne i alle mulige mærkværdige køretøjer. Vi har dyttet, vi har vinket og vi har råbt tillykke, så det er en lyst. Nu er der fred og ro i Lidenlund.

Husbond og jeg har været rundt at passe haver i dag. Foruden landstedet, som er et helårsprojekt, har vi to altaner med altankasser og krukker, som skal vandes et par gange om dagen i øjeblikket. Derudover har vi to gravsteder at passe – et i hver ende af byen. Blomsterne dér kræver også vanding minimum et par gange om ugen, mens det er varmt.

Så har vi været i husbonds yndlingshave i dag – Tivoli. Jeg var simpelthen så tørstig, at det ikke kunne gå for langsomt med at indtage et kæmpe glas iskoldt vand. Det var godt i maven.

Efter en let frokost slentrede vi rundt i vrimlen med duften af popcorn og vaffelis i næseborene.

Tivolivisit

På cykelturen hjemad skulle vi lige omkring og se et særsyn i vores bydel.
Gl. Kongevej er spærret for trafik i denne weekend pga. pålægning af en ny, støjdæmpende asfaltbelægning.

Det var meget underligt, at se den ellers meget befærdede gade nærmest mennesketom – og så på en lørdag.

Gl. Kongevej

Kun enkelte cyklister og fodgængere var der at se. Meget underligt…

Gl. Kongevej

Bag denne asfaltbil holder flere andre materielbiler. Det er utroligt, som de kan lave en vejbane i et hug.

Dette indlæg blev udgivet i Weekend og tagget . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Jeg skal love for

 1. Madame skriver:

  Det lyder rigtig dejligt med en tur i Tivoli i det fine vejr, vi havde i går. Ja. blomsterne er meget tørstige i disse varme dage – jeg må vande fire gange om dagen i entreen 🙂

  Ha’ en god sommersøndag, Lone!

 2. Anette skriver:

  Hvor skønt med sådan en tur i Tivoli. Ja blomsterne kræver meget vand i disse dage. Rigtig god søndag – var det ikke i dag i skulle til studentergilde? God fornøjelse.

 3. Havehyrden skriver:

  Det lyder som en dejlig dag i Tivoli samt med havepasning. Vi skulle ned af Gl. Kongevej i går, i bil. Og fandt så ud af at den var lukket, hele vejen ned. Vi skulle ned i Meyers Deli og hente picnic kurv og det endte med at blive en besværlig omgang. Iflg ekspedienten havde vejen været lukket hele lørdagen og de havde stort set ikke haft nogle kunder. Selvfølgelig irriterende for forretningerne, men hvornår skulle man ellers asfalterer hele vejen? Nu må vi så håbe at beboerne på gaden bliver glade for deres nye støjdæmpende asfalt. Hav en fortsat god dag!

 4. Lone skriver:

  Madame, Jeg kan godt tænke mig, at der bliver lunt i din entré, så blomsterne kræver meget vand. Vi har travlt med at vande blomster og give dyrene vand i denne tid 🙂
  God mandag aften – den er så dejlig 🙂

  Anette, Jeg kan godt lide Tivoli, når de kulørte lamper er slukkede 🙂
  Ja vi var til studentergilde i går. Det var mægtig hyggeligt.
  God aften til dig.

  Havehyrde, Det var uheldigt, at I lige skulle hente picnic kurv hos Meyer, netop som hele vejbanen var spærret. Jeg syntes heller ikke, man havde skiltet med det nogen steder. Husbond påstod dog, at han havde set et skilt om vejspærringen. Forretningerne har sikkert haft et stort tab pga. arbejderne.
  Rigtig god aften til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *