I formiddag

… omkring kl. 10 trodsede jeg varmen, havde energien og ville klippe resten af græsset.

Jeg kom også i gang og havde kørt ca. 10 m, så gik græsslåmaskinen i stå. Den orkede ikke. Efter at have renset tændrøret og trykket på benzindutten kunne jeg få den i gang igen. Den kunne lige klare noget lavt græs, men da vi kom til det ankelhøje, satte den ud.
Da fik den også sparket med det resultat, at jeg slog vristen så nederdrægtigt.

Lavendler

Jeg overvejede i stedet at trimme omkring buske og træer, men opgav. Jeg har ødelagt to trimmere, fordi jeg blev hidsig i varmen. Den vi har nu, er jeg glad for og ville ikke gerne se den ende i stumper og stykker på plænen.

Husbonds ærter

Nu er husbonds ærter ved at blive til noget. Bælgene er kæmpestore. Grønærterne er, som det hedder i konsumsproget, ‘fine’.
Jeg nænner ikke at plukke så mange. Han skal selv have fornøjelsen af sine hjemmelavede ærter i weekenden.

Rufus

Lidt vasketøj har jeg fået fra hånden. Det var til at overkomme. Det er nogle få og små stykker tekstiler, der bruges i sommervarmen.

I dag har Rufus opgivet at gå den lange tur efter piger i løbetid. Vi har en meget lille runde, som vi tager i ny og næ. Det må være forfærdeligt at være udstyret med sådan en pels på denne årstid.

Jeg misunder ham dog om vinteren, hvor han er klar til at gå tur på en studs, hvor vi andre først skal have støvler, frakker, halstørklæder og vanter på.
Hold da op, hvor jeg skal huske at nyde vinterens komme… Det her vejr er bare for meget!

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

3 Responses to I formiddag

 1. Anette skriver:

  Jeg siger det lige igen – hvor er det en skøn have i har! vores gåture med Kenzo er heller ikke helt så lange når det er så varmt. Han har hurtigt tungen ude af halsen og når vi kommer tilbage fra gåtur er han helt dvask – men det ér nu også varmt i disse dage. God aften til jer.

 2. Lone skriver:

  Ja, haven er skøn, Anette – og tak 🙂 Jeg nyder også at komme herop.
  Varmen er slem ved vore pelsdyr. Gad vide, hvor de “vilde” gør af sig selv – og hvordan får de vand?

 3. Sister Bonde skriver:

  Dejlig beskrivelse af sommerlandet. Har også forsøgt at få noget vasketøj af vejen, længelsfulde suk til vaskemaskinen derhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *