Kontorliv

Jeg har en tendens til at forelske mig i småting. Som nu f.eks. kontorclips. Jeg bliver så glad, når jeg ser på min lille farvestrålende samling. Jeg har et helt særligt forhold til mine clips – og skriveredskaber for den sags skyld. Alt kan jeg dele med andre     – men ikke mine farvede clips eller den pen, som jeg har forelsket mig mest i. Jeg kan simpelthen ikke arbejde, hvis nogen ved en fejltagelse har snuppet mine yndlinge i farten. Det betyder intet, at jeg kan tage alle de nye penne og clips, jeg har lyst til på kontorlageret.

Stålclips betyder ikke så meget for mig som de farvede. De skal helst være arriveret udefra med noget, jeg har fået tilsendt. Jeg kunne bare bestille en bøtte farvede clips hos Lyreco, men så betyder de ikke noget mere.

I mine unge dage havde jeg uendelig mange kontorartikler i skrivebords-skufferne. Nu gider jeg ikke skuffer mere. Det, jeg skal bruge, ligger fremme på skrivebordet. Efter computerens indtog er behovet for diverse redskaber da også forsvundet.

I dag går har jeg arkiveret, så det var en lyst. Det var ren fredagshygge! 2 timer ud af 5 1/2 gik der med det. Normalt går jeg i halvhøje pumpagtige sko, men under arkiveringen går jeg til og fra hele tiden. Så er det på med de flade, pinkfarvede pallietsko.

Vi havde for øvrigt besøg af Arbejds-tilsynet i firmaet i går. Det har jeg dog aldrig oplevet før. Vi er et liberalt erhverv. Det værste, der kan ske er, at en medarbejder falder ned af stolen under søvnen, som en kollega sagde. Vi troede, de havde travlt med at besøge værtshuse for at se om rygeloven bliver overholdt.

Der var ingen bemærkninger til vores virksomhed 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Kontorliv

 1. Madame skriver:

  Jeg tror, vi er mange, der genkender din glæde ved kontorartikler.
  Der var for nogle år siden en udsendelsesrække i radioen, der hed
  “Glæden ved …” Én af dem handlede om kontorartikler, og hvordan man kan svømme helt hen foran et butiksvindue med lækre kontorartikler og helst må eje en masse af det.
  Godt at Arbejdstilsynet ikke havde bemærkninger til din virksomhed.

 2. Lone skriver:

  Det er jeg glad for at høre. Så er det ikke kun mig, som er lidt underlig 🙂

 3. Anette B skriver:

  Jeg kan også nikke genkendende til din glæde ved kontorartikler. Jeg kunne tidligere bruge laaang tid ved boghandlerens hylder med kontorartikler. På en tidligere arbejdsplads bestilte jeg de kontorartikler hjem vi manglede og sikke nogle kataloger vi fik at bestille udfra!!

 4. Lone skriver:

  Blyanter, passere, papir i spændende farver og mønstre m.m. pirker til kreativiteten. Det er nemt at blive fristet Anette 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *