Jeg har før

… vist dette tragiske billede af en andefamilie på vej til nærmeste sø. Billedet verserer flere steder på nettet, og jeg husker ikke, hvor jeg fandt det.

Sad story

I dag vendte vi hjem til lejligheden, og husbond spottede i en lokalavis, at netop ovenstående seance havde udspillet sig i vores gård, imens vi har været på landet.

Happy story

Heldigvis endte oplevelsen lykkeligt 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dyr og tagget . Bogmærk permalinket.

6 Responses to Jeg har før

 1. MissMuffin skriver:

  Godt der var nogen der tog sig tiden til at undres og fik ringet til falck:)

 2. Madame skriver:

  Pyha, jeg er så glad for, at det endte lykkeligt i avisartiklen!

  I radiohusets gårdhaver var vi hvert år ude for noget lignende og måtte have fat i Falck til at fange de små og sætte dem og deres mor ud i den nærmeste sø.

  Rigtig god lørdag til dig!

 3. Anette skriver:

  Pyh godt det endte så godt! På min mors arbejdsplads sker det også hvert år at ænder må lukkes ud af en lukket gård. Men hvordan de kommer ind der – det er tilsyneladende en gåde 😛 God lørdag.

 4. Havehyrden skriver:

  åh det er så nervepirrende med de andefamilier. De lever virkelig livet farligt og aner det slet ikke. Vi så engang en andemor der lå på æg i et bed på parkeringspladsen ved Domus Vista. Hvad der blev af ællingerne ved jeg ikke, der er meget langt til noget vand der fra.
  Hav en fortsat god lørdag.

 5. Lone skriver:

  Jeg er så lykkelig over, at der var nogen, som lagde mærke til, at andemor var bekymret og tilkaldte hjælp. Egentlig er jeg taknemmelig over, at vi var på landet. Jeg havde slet ikke haft nerver til at vente på, at de alle var i god behold.
  Det er et tilbagevendende hvert år. Heldigvis er hjælpen for det meste i nærheden.

  Rigtig god lørdag aften til jer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *