Tænk, at disse fyre

… kan samle fulde huse i Forum over fem dage. Alt er udsolgt for længst.

Metallica

I aften afholdes den sidste Metallica koncert for denne gang. Køen er atter ved at tage form nede på gaden.

Jeg tog billeder fra altanen af køen i går.. Det skulle ikke undre mig, om der også er en på parallelvejen. Det er heldigvis anstændige mennesker, som ikke efterlader affald af betydning.

Der er et pænt stykke vej hen til Forum herfra, når man står på række.

Kø til Metallica koncert

Kø til Metallica koncert

Jeg kender ikke deres musik, men det ser ud til at mange andre gør 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet og tagget . Bogmærk permalinket.

5 Responses to Tænk, at disse fyre

 1. Madame skriver:

  Jeg blev tvangsindlagt til Metallicas musik, da sønnike var teenager og helt vild med dem – han gik en overgang kun i T-shirts med billeder af dem. Jeg synes, musikken er støjende og forfærdelig, men jeg er nok heller ikke målgruppen 🙂
  Det er et dejligt sted, du bor ;o)

 2. henriette skriver:

  Kæresten og jeg er nogle af dem, der er æv over at vi ikke fik billetter. Ville rigtigt gerne have hørt og set dem, når nu de endelig er i DK. Det glæder mig dog meget, at du fortæller at der ikke er for meget svineri efter de mange mennesker.

  Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag her fra Vanløse. 🙂

 3. Lone skriver:

  Madame, Stakkels dig… Jeg hørte en stump af deres musik i går. Der var hverken hoved eller hale i det 🙂 Der var T-shirts til salg ved indgangen med deres billede på sort baggrund til kr. 250,-! De var til gengæld meget flotte.
  Jeg tror ikke, der var mange, som var over 30 år.
  Ja, det er et rart kvarter, vi bor i. Du kender det, Madame :o)

  Kan I virkelig at holde ud at høre på det, Henriette? Jeg tror ikke, at det har været rart at stå op til koncert indendørs disse varme sommeraftener.
  Vi bor et stykke væk, og bassen dundrede i højttalerne, så det kunne høres herover. Jeg har engang oplevet en koncert, hvor bas-lyden nær havde dundret brystkassen ud af mig. Det var dog ærgerligt, at du og kæresten ikke fik en billet.

  Nej, hvor sjovt, at du bor så tæt på :o) Rigtig god dejlig dag til dig 🙂

 4. Henny skriver:

  Ja, du ville bestemt ikke finde mig i den kø. Jeg har nok alt i alt hørt omkring 2 sekunder af deres musik, men det var mere end nok til, at jeg bestemt ikke har lyst til at høre mere.

 5. Lone skriver:

  :-))) Så holdt jeg ud lidt længere, Henny. Men det var også alt rigeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *