Rufus kræver en pause

Nu har jeg også styrtet rundt og fodret fugle, givet dem vand, beskåret stauder, vandet trængende blomster, gået tur ved fjorden for at se, om den er der endnu og senest klippet en del græs, efter vi ankom til landstedet sidst på formiddagen.

MuffinRufus vil ikke sove, før jeg sidder stille. Så nu har jeg sat mig med en kop kaffe og en hjemmebagt muffin for at se mig om i blogland. Rufus har lagt sig til rette i skyggen for at tage sig en tiltrængt lur.

På vejen herop gjorde vi holdt ved Uggeløse skov og gik en tur. Der lå en korntransport foran på lande-vejen, som kørte 40 km/t. Det kun-ne mit temperament ikke klare. Så hellere gå en tur til forhindringen var af vejen.

På P-pladsen holdt der 4 lastbiler, hvor chaufførerne sad og læste formiddagsaviser. Lidt inde i skoven sad mor, far og barn og spiste morgenmad. En lille udenlandsk familie, som var på vej udi Danmark. Derefter mødte vi ikke andre.
Der var kun Rufus og mig på skovstien. Så blev jeg lidt nervøs og så spøgelser alle vegne, selvom alt åndede fred og idyl. Det irriterer mig, at jeg lader mig gå på af al den vold, man hører om. Det er dog ikke hver dag, man hører om mord i skovene. Alligevel vendte vi om og gik tilbage, selvom skoven så indbydende ud.

Husbond skal med næste gang. Så er jeg rolig.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Rufus kræver en pause

 1. Havehyrden skriver:

  Kaffe og hjemmebagt muffin lyder lækkert. Det nød du sikkert.
  Jeg tror nu ikke at man skal tænke så meget over alt det de fortæller i nyhederne. Så kan man jo snart ikke gå på vejene. Men jeg kender det godt, det med at spøgelser alle vegne. Husk dog på at Rufus passer på dig. Du har jo indbygget “alarm central” når den er ved din side.

 2. MissMuffin skriver:

  Jeg forstår godt ham Rufus bliver træt med alle de ting I har lavet:)
  Jeg har det lidt på samme måde, men det har jeg altid haft. Jeg er mørkeræd og er det også nogen gange ved højlys dag- for Emma er der vidst ikke meget beskyttelse i:)

 3. Madame skriver:

  Kære Lone, jeg kan ikke forestille mig, at nogle vil krumme et hår på hovedet af en kvinde, der har en stor schæfer med ude at gå tur.
  Den muffin der ser vanvittig lækker ud 😉

 4. Lone skriver:

  Ja det gjorde jeg Havehyrde 🙂
  Jeg prøver også at slå det ud af hovedet, men kan alligevel ikke.
  Ja, jeg har min alarmcentral i den anden ende af snoren :O Han er dog ikke så kampdygtig, som han har været, men det ved spøgelserne nok ikke.

  Det var det jeg også var – mørkeræd ved højlys dag! Det er nemlig den samme følelse, MissMuffin. Nej, Emma ser bestemt ikke faretruende ud 🙂

  Det prøver jeg også at sige til mig selv, Madame. Men hans gråskæg er iøjnefaldende, så spøgelserne kan se, at der ikke er meget kamphund i ham 🙂
  Den var lækker, da den kom ud af ovnen. De resterende 11 stk. er ret tørre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *