Alt hvad jeg ejer

En dag når jeg ikke ved, hvad jeg skal lave, vil jeg sætte mig ved arbejds-bordet med papir, tape, farveblyanter og et billede af hver en ting, jeg ejer.
Så vil jeg lave en collage og få overblik.

Simon Evans har gjort det med collagen Everything I have.

Simon Evans

Simon Evans

Måske jeg vil tænke lidt mere over, hvilke anskaffelser, der har været nød-vendige og hvilke ikke.

Jeg vil i hvert fald tilføje det på min to do list, hvis jeg skulle blive totalt blank for arbejdsopgaver en dag.

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet og tagget . Bogmærk permalinket.

8 Responses to Alt hvad jeg ejer

 1. Annette skriver:

  Ideen er absolut ikke tosset og der er – for mig – flere ting i det.
  Jeg vil givetvis opdage, at hvad jeg betragter som værende nødvendigt for at klare hverdagen, det måske grænser lidt til overflod (bl.a. klædeskabet ☺), men jeg har også længe haft en plan om at tage et billede af alle vore ting, hvis en dag det forfærdentlige skulle ske, at der har været ubudne gæster som er rendt med en del af inventaret, så har man opgørelsen over ens bohave. Rigtig god idé.

 2. Sister Bonde skriver:

  Imponerende arbejde – selvom lysten til det er der – og ideen er sjov, får jeg det ALDRIG gjort.

  Men rigtig god fornøjelse og skøn dag til dig.

 3. Lone skriver:

  Annette, Det er en rigtig god idé at tage billeder af sine egendele og opbevare dem udenfor huset. Vi har gjort det med det mest værdifulde i tilfælde af brand eller indbrud. Billederne ligger i en bankboks.

  Heller ikke jeg, Sister. Det må være et ufatteligt pillearbejde og kræver god tid. Men kunne man leve af det, kunne det gå an 🙂
  Tak, jeg håber din også bliver skøn 🙂

 4. Madame skriver:

  Haha, sikke en sjov idé! Collagen er jo utrolig dekorativ, men mon ikke, den mest er til pynt?

 5. henriette skriver:

  Det var da en herlig ide. Tidkrævende, men herlig.. 🙂
  Nu tror jeg godtnok ikke at jeg lige kunne tegne sådan en planche, men så kunne jeg måske bruge minifotos?? Hmm

  Får du den lavet, så viser du den her ik??

  Kh Henriette

 6. Lone skriver:

  Idéen er meget sjov, og det ser fint ud, men jeg tror ikke, jeg er i besiddelse af den tålmodighed, det kræver 🙂

 7. Vi var paa Jamaica i sommerferien og jeg lagde maerke til hvor faa ejendele folk har der og kunne ikke lade vaere med at taenke paa hvor lidt man egentlig har behov for. Siden vi kom hjem har jeg intet koebt uden ogsaa at smide ud/sende til genbrug. Jeg ville elske at kunne faa alt mit skrammel paa saadan en plakat, men jeg ville vidst blive noedt til at printe det paa en rulle tapet!

 8. Lone skriver:

  Ha, ha Tina. Jeg tror også, at der skulle en rulle tapet til her på matriklen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *