Det skønneste smil


Peter Frödin
… jeg nogen sinde har modtaget var fra, en for mig, ukendt per-son, da jeg holdt for rødt lys med min cykel ved et fodgængerfelt på Åboulevard for få år siden.

Han kom gående dér høj og flot med glade øjne og sendte det dér kæmpe smil til mig, som jeg aldrig glemmer. Da jeg cyklede videre helt glad indeni, syntes jeg alligevel, at der var noget be-kendt ved hans ansigt.
Ved husbonds hjælp fik vi os pejlet ind på, hvad jeg mente, han havde været med i (Det brune punktum) og fandt frem til, at det var Peter Frödin. – Det var jo ham, det var!

Siden hen har jeg set ham i flere tv-programmer – senest i går i ‘Stjerner på slottet’. Jeg kan forstå, at han er elsket af alle, der er tæt på ham. Det kan jeg godt forstå, når han kan udstråle så meget glæde bare ved at passere forbi i et fodgængerfelt.

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet og tagget . Bogmærk permalinket.

6 Responses to Det skønneste smil

 1. Sister Bonde skriver:

  Han er simpelthen så sød – hvor er du heldig, at få sådan et hjerteligt smil. Det kan lune længe.

  Er parat til at flytte ned på det slot, efter at have set 2 af udsendelserne nu. Nøjjjj, hvor ser der bare dejligt ud.

 2. Madame skriver:

  Åh, ham har jeg aldrig set – hverken i virkeligheden eller på tv. Men jeg ved, hvad du mener, når du beskriver hans udstråling. Det er en ganske særlig oplevelse at støde ind i sådan et menneske. Jeg har mødt det hos Johannes Møllehave og højst 10 andre ;o)
  Jeg tror, det drejer sig om, at de SER folk …

 3. Anette skriver:

  Ja han var da helt fantastisk smilende i det program i går. I sidste uge var det Søs Egelind der var “vært” – det var også rigtig godt. Sådan et smile kan varme i lang tid. Fantastisk med sådan en overskud overfor helt fremmede mennesker 🙂

 4. Lone skriver:

  Sister, Han har sikkert været nyforelsket deromkring, det skinner jo på os andre 🙂
  Syntes bare, at det er et lidt dystert selskab, han er kommet i på slottet – dog ikke jarlens :O
  Ja, der ser skønt ud på slottet – især indretningen. Naturen er nok også storslået 🙂

  Madame, Det er en skam, at du aldrig har set ham på TV. Hans humør og udstråling er så smittende – især når han er sammen med Hella Joof.
  Du har ret i, at nogle personer sikkert gør et stort indtryk, fordi de SER folk. Det må man sige, Johannes Møllehave også gør :O

  Anette, Og så alligevel ikke så meget, som han plejer. Han gjorde ellers alt for at løfte stemningen, men vi skal åbenbart høre om deltagernes mere dybsindige sider 🙂
  Iblandt møder man mennesker derude, som udstråler noget helt specielt 🙂

 5. Havehyrden skriver:

  Peter Frödin er helt klar en af mine yndligs komikere. Han lyste op, i en ellers meget kedelig tivolirevy sidste år. Og Bulderfnis var så dejlig en “børneudsendelse”, at selv jeg så med. Udsendelsen på slottet har jeg dog ikke set. Men han har en super udstråling. Jeg tror det har någet med selvtillid og tilstedeværelse at gøre. At være der i nuet og være opmærksom. Jeg er nu også vild med Lars Mikkelsen og Sidse Barbet Knudsen som jeg også syntes har utrolig udstråling.

 6. Lone skriver:

  Havehyrde, Han gør én i rigtig godt humør, ham Frödin :O
  Bulderfnis fik jeg desværre ikke set.
  Lars Mikkelsen og Sidse Barbet Knudsen er bestemt også blandt mine favoritter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *