Man er lykkelig

Pudestof

… når man, på sådan en dejlig dag som i dag, har friheden til at gøre lige, hvad man har lyst til.

Frederiksberg Have

Jeg kunne sagtens have taget på landet og nydt haven og stilheden. Alligevel blev jeg i byen for at lytte til støjen fra stilladserne, som er ved at blive pillet ned ovre hos genboen, imens jeg malede en hylde hvid og rensede vinduer for maling fra forleden.

Derefter tog Rufus og jeg en tur i Frederiksberg Have. Cola-flasken var fyldt op med postevand til ham, og jeg ville købe en stor is ved ishuset inde i haven.
Det endte med, at vi delte postevandet, fordi jeg havde glemt pungen…

Café

Vi parkerede på Frederiksberg Allé ved det tidligere tissehus – nu café. Det ser jeg først i dag – at det er blevet café. Der var ikke åbent. Men det var godt det samme. Pungen lå jo derhjemme.

PencilDer er også blevet tid til en cykeltur til møntvaskeriet med kludetæpperne.
– Og til Matas for at få byttet den tåbelige hårfarvningspencil, jeg købte i går og som var uduelig. – Og så var jeg indenom Stof2000, hvor jeg blev fristet af nogle stoffer, som gjorde mig i endnu bedre humør. Det må blive til puder til landstedet.

Fire vinglas blev indkøbt til familiens 20-års fødselar, som skal fejres på lørdag. Jeg er allerede i panik over, hvad jeg skal have på. En sommerkjole er nok for let. Men der er heldigvis et par dage til endnu.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

9 Responses to Man er lykkelig

 1. Havehyrden skriver:

  Jamen jeg kan da sagtens forstå at du er lykkelig når du kan gøre præcis hvad du vil. Gid det var mig. Det vare jo nok lige en årrække endnu, men jeg glæder mig.
  Har du prøvet den dejlige cafe til højre foir hovedindgangen til Frederiksberg have? Den hedder vist frederiks have. Men den skulle du prøve, de har dejlig kaffe og Kusmi te, helt vidunderlig. Og så kan du sidde i en lille have, som jeg slet ikke kendte til før besøget.
  Jeg bliver lidt nysgerrrig over din hårfarvningspencil. Hvad er dog det? til at lave striber i håret?

 2. MissMuffin skriver:

  Hvor lyder det til at være en skøn, skøn dag:)
  Sån en kunne jeg altså godt li ha brugt..
  Sikke noget fint stof, har du spændende planer med det?

 3. Anette skriver:

  Sikke noget flot stof du har fundet. Mon du viser puderne frem når de er lavet? Knus og god aften.

 4. Annette skriver:

  Du har fuldstændig ret Lone, det er en vidunderlig gave at kunne bruge sine dage til lige præcis hvad man har lyst til. For mig var det et stort spring at stoppe med at arbejde, men jeg orkede ikke 60 timers +/- arbejdsuge længere + transport.
  Dit indkøbte stof, det er jeg ret vild med, der er desværre temmelig langt imellem stofbutikkerne hernede, hvis man ikke lige bor i hovedstadsområdet, men jeg nyder at følge alle jeres spændende indkøb i Danmark.

 5. Lone skriver:

  Havehyrde, Du har også noget at glæde dig til 🙂
  Selvom man holder meget af sit arbejde, er det vidunderligt at komme ud og “høre fuglene synge”.
  Jeg har besøgt den café sidste år, hvor jeg sad omme i haven med en stor isvaffel. Kaffen og teen har jeg til gode 🙂
  Den blyant skulle have været brugt til de par grå hår, som er begyndt at dukke op i mine øjenbryn. Jeg fik en udleveret, som der ikke var farve i, og jeg ville ikke have en ny.

  MissMuffin, Det var et impulskøb. Gik ind for at se, hvad de havde for – bare lige at følge lidt med. Jeg kom ud med fire stoffer á en halv meter og 140 i bredden. Det kan kun blive til puder til hængekøje og liggestole på landet 🙂

  Anette, Det skal jeg nok – hvis de bliver pæne 🙂

  Annette, Det var sør’me også mange arbejdstimer, du havde. Det forstår jeg slet ikke, at du har kunnet holde til. Jeg begyndte at sige fra i midten af 50 års-alderen. På den tid begyndte jeg at mærke, hvor kostbar fritiden er.
  Det er ærgerligt, at du har langt til stofbutikkerne, Annette. Det er ikke det samme at købe via nettet, hvor man ikke kan føle på varerne.
  Jeg tror også, jeg er blevet fristet af alle de pink farver, man ser på bloggene 🙂

 6. Madame skriver:

  Sikke nogle dejlige billeder, Lone, og dine stoffer bliver da de yndigste puder! Og hvor det glæder mig, at stilladserne er ved at blive taget ned, så du får en pæn udsigt igen – og tænk de stakler der har boet bag et stillads i månedvis …

  Bare det var mig, der kunne gøre lige hvad jeg har lyst til 🙂

 7. Sister Bonde skriver:

  Lone – det er sandelig godt der kun er 2 dage tilbage af dette skolemodul, for jeg kan jo overhovedet ikke følge med.

  Hold da fest, hvor du oplever mange dejlige ture, det er altså en fornøjelse, at være “med” 😀

 8. heidi skriver:

  Ha ha ha ha ha – fantastisk med glemt pung og delt postevand… år hair colour pen? Hvad er det lige det går ud på? Er det noget med at male bare lige de få grå hår man måske har eller???

 9. Lone skriver:

  Madame, Tak 🙂 Stofferne er smukke – men et impulskøb. Nu har jeg købt hele hvedekerner, så jeg kan sy en nakkepude efter Pernilles opskrift.
  Det flotte sorte tegltag er et pænere syn end stilladserne 🙂
  Jeg nyder også friheden, Madame 🙂 Glæd dig.

  Sister, Du skal nok komme efter det! Pøj-pøj med test og eksamen 🙂
  Det er dejligt, at du er med :O

  Heidi, Jeg havde sådan glædet mig til den is og havde udset mig en bænk, hvor den skulle nydes 🙂
  Ja, den hårpen skulle dække nogle få(?) dumme grå hår i øjenbrynene, men der var ingen krudt i den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *