To boliger mere på matriklen

… Lørdag fik vi frokostgæster, som havde to hjemmelavede mejseboer med. Billedet lyver lidt mht. størrelsen. De er ret store. Næste weekend skal husbond hænge dem op. Giverne havde lagt et par dåseøl i hver redekasse, så man ikke bliver tørstig under arbejdet med ophængningen.
Fugleungerne kommer ikke til at ligge nede i trekanten. Der er lavet en platform, hvor de kan lægge redematerialet.
Det er også nu, at det er tiden, hvor de gamle redekasser skal renses.

Mejsebo

Jeg skal have fundet vores svampebog frem. Der skyder mange op lige nu. Alene på vores grund er der flere forskellige, som ser appetitlige ud.  Jeg håber at finde nogle Karl Johan svampe, som jeg syntes er de mest smagfulde.

Efterårshave

Af alle de majsplanter, jeg satte i foråret, er der kun én, som har givet frugt. Den føles tør, når man trykker på den, så den er sikkert uspiselig. Så er jeg blevet endnu et par erfaringer rigere. Til næste år, skal vi hverken have majs, radiser, hvidløg eller tomater. Det fik vi ikke noget ud af i år, hvor jeg oven i købet var flittig til at vande.

Les MisérablesPå torsdag skal vi se ‘Les Misé-rables’, som er baseret på Victor Hugos roman De Elendige – en af mine yndlingsbøger.
Rollen som Jean Valjean’s unge plejedatter, Cosette, er delt mellem tre piger. Vi har valgt at se stykket på torsdag, hvor Cosette spilles af min eks-kollegas datter.
Jeg kender ikke pigen, men bare det, at jeg ved, at det er Mettes datter er meget sjovt.

Dette indlæg blev udgivet i Weekend og tagget . Bogmærk permalinket.

5 Responses to To boliger mere på matriklen

 1. MissMuffin skriver:

  Vi vil også have sat en masse fuglekasser op ude i kolonihaven, jeg elsker fuglelivet.
  Desværre ser vi sjældent andent en solsorter og duer derude, men mon ikke de andre kan lokkes til..
  Jeg tør ikke selv gå på svampejagt i frygt for at tage fejl!

 2. Madame skriver:

  Sikke en dejlig gave at komme med! Jeg får helt lyst til at hænge nogle flere fuglekasser op selv.
  Jeg tror, det bliver en god oplevelse med Les Miserables – vi så forestillingen for en del år siden i Østre Gasværk med Stig Rossen i hovedrollen. Det var en kæmpe oplevelse.

  God mandag til dig!

 3. Lone skriver:

  MissMuffin, Du skal bare huske på ikke at placere fuglekasserne for tæt, da ikke alle arter bryder sig om at bo for tæt på hinanden. Jeg mener at musvitter kræver ca. 10-20 m mellem deres redkasser.
  Måske har I ikke så mange forskellige fugle, fordi haveejerne ikke lægger vildtfuglefrø ud. I må have en fuglecafé 🙂

  Madame, Ja man bliver så glad for sådan en hjemmegjort sag 🙂
  Jeg er glad for at høre, at I havde en positiv oplevelse med Les Misérables. Har hørt både for og imod. Det skulle være langtrukkent og kedeligt. Men historien i sig selv er jo også tragisk. Lidt ærgerligt, at det er en musical. Jeg vil helst have set det som et teaterstykke.

  God mandag til jer!

 4. fivetosix skriver:

  Har læst den i bogform. Den var god.
  Tror ikke jeg ville ønske at se den hverken som film, musical eller teater.
  Mange gode bøger kan ødelægges, fordi det bliver så komprimeret.
  Men god fornøjelse. Bogen var rigtig god.

 5. Lone skriver:

  Fivetosix, Bogen var rigtig god. Nu giver vi lige musical’en en chance 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *