Vandbaseret maling er noget l…

Nå man nu ingen PC’er har (til reparation). Når man nu ingen cykel har (stel knækket). Når man nu ingen kamera har (til reparation). Så kan man lige så godt bruge tiden på at male lejligheden.

Ikke at vores badeværelse er særlig stort. Alligevel har det taget mig en uge at få det malet.

Hvis resten tager lige så lang tid, bliver jeg sikkert færdig til påske inklusive nedtagning/opsætning af indbo.

Alt bliver malet kridhvidt. Jeg gider ikke at klistre malertape op hér og dér.

Jeg ville have terpentinbaseret maling til vinduesrammerne. Det nægtede malerdamen nærmest at sælge mig.
Jeg kom hjem med en bøtte vandbaseret.
Det er totalt umuligt at arbejde med. Arbejdet skal gøres færdig med det samme. Man kan ikke gå til og fra, som med den gode gammeldags maling.

Alligevel har jeg haft tid til at kigge lidt i gemmerne.

Hjemmegjort

Jeg fandt mine hjemmehæklede tøfler i bunden af garderobeskabet i dag. Det er tid til at tage dem i brug nu, hvor aftnerne er kølige. Som altid når jeg lærer noget nyt producerer jeg nogle stykker, mens jeg syntes, det er sjovt. Svigermor har lært mig kunsten. Mine har dog slet ikke den gode pasform hendes havde. Til gengæld kan fødderne vokse i mine.

Sidst vi var på gården, havde Lars lavet en kattelem i porten til hestestalden, hvor deres fem katte bor. Han var så betænksom at lave en trappe til dem, da de ellers skulle lave akrobatiske øvelser for at ramme hullet.

To agurker blev råsyltet i dag. Lidt husmoderlig har man da lov at være.

Hjemmegjort

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *