Jeg kan anbefale

… jer at gå ind og se ‘Les Misérables’ på Det Ny Teater.

Vi så musical’en i går aftes. Jeg frygtede det værste, fordi jeg har hørt for og imod. Anmelderen i Berlingske kaldte iscenesættelsen for fersk og automatisk, og scenografien for teatergmysselig.

Vi syntes det var fremragende. Det havde jeg på fornemmelsen, at alle publikummer mente.

Min eks-kollegas pige, Anna Aunbirk, spillede Valjean’s plejedatter Cosette som lille og gjorde det rigtig godt. De er tre småpiger, som skiftes til rollen, og vi valgte selvfølgelig en aften, hvor Anna var med.

Pelargonieaflægger

Jeg er begyndt at tage aflæggere af de flotteste pelargonier, vi har haft i sommer. De står nu i små vaser og flasker og spirer, så det er en lyst. Inden længe skal de i muldjord, og der skal findes plads til dem rundt omkring. Så er det, at jeg skal have fundet plejegenet frem, så jeg kan holde liv i dem gennem vintermørket og den tørre luft indendørs.

Kløverblomste

Kløverblomsterne har blade, som ligner hjerter. De smider de fleste blade inden længe. Der plejer kun at være et par stilke tilbage vinteren over. I februar begynder de at spire helt vildt og bliver nogle smukke kæmper hele sommeren. Vores den ældste er seks år gammel.

I dag er det fredag, solen skinner og Rufus og jeg har været på morgentur langs Søerne. Om et par timer kommer husbond hjem, og så er vi dem som kører ud i det grønne.

I ønskes en rigtig god weekend 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *