Hvorfor er vi ikke på landet?

Fordi vi bor i byen, og der er pligter, som skal gøres herhjemme.

Vi kom hjem i går, og jeg savner allerede haven. Selv på en regnvejrsdag som i dag, lyser haven op. Jeg er glad for, at jeg skyndte mig at tage nogle billeder, inden vi tog hjem.

Sensommerhaven

Jeg føler, jeg går glip af meget, når jeg er i byen.
Jeg kan egentlig opholde mig deroppe, så længe jeg har lyst, men jeg savner alligevel husbond, når mørket sætter ind, og man samles inden døre.

Det er også hjerteskærende at se Rufus vente forgæves ved fyraftenstid, hvor far plejer at komme hjem. At se hans glade ansigt, når en bil kører ned af vores vej – og skuffelsen, når den ikke kommer til vores indkørsel. Det er ikke til at bære. Det er to af grundene til, vi er herhjemme sammen med husbond.

Sensommerhaven

Nu skal jeg snart gøre op med mig selv, om jeg skal gå til sløjd denne vinter-sæson, som starter 1. oktober. Jeg syntes jo, det kunne være spændende at bygge sit eget eget bistade. Kurset afholdes af min bi-klub, som sørger for materialer og yder al den hjælp, man kan ønske sig.

Jeg er bare bange for, at jeg mister interessen, og det ville være synd og skam overfor de søde bi-venner, som har opmuntret mig til at komme.

Men jeg har et par dage endnu til at tænke i.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

5 Responses to Hvorfor er vi ikke på landet?

 1. MajorogMeg skriver:

  For en koselig blogg:) Ja, hvorfor bor du ikke på landet? Vi har akkurat flyttet fra byen til landet, ute i havgapet. Koser meg veldig, selv om det er storm ute og havet buldrer mot oss:)
  Liker Lise Nørgaard`s ord om å ikke like hund:)
  Ha en super dag:)

 2. Anette skriver:

  Der er fordele både ved land og by. Kan nu godt forstå at Rufus savner hans far.
  Her sidder Kenzo troligt og venter ved døren på hans far. Det gør han såmænd også når min mand er på fler-dages kurser. Spændt på hvad du beslutter dig til med sløjd-kurset. god aften til jer.

 3. Lone skriver:

  MajorogMeg, Tak skal du have 🙂
  Jeg ville meget gerne bo på landet hele tiden. Husbond er dog ikke til at drive ud af storbyen. Han vil have mennesker omkring sig, så jeg må leve med kun at komme i sommerhus nu og da.
  Jeg kan sagtens forstå, at du har det rigtig dejligt derude ved havet sammen med din dejlige hund 🙂
  Jeg er glad for, at du også kan lide Lise Nørgaard’s ord 🙂
  Rigtig god dag til dig 🙂

  Anette, Det har du ret i, men jeg hælder mest til land 🙂
  Det er så rørende med vores hunde… Der skal helst være samling på flokken hele tiden. Synd, at de ikke forstår, når man fortæller dem, hvornår farmand er hjemme igen 🙂
  Rigtig god dag til dig 🙂

 4. Madame skriver:

  Jeg kan jo rigtig godt forstå, at du savner livet på landet, Lone! Og det gør helt ondt at læse om Rufus’ skuffelse over, at far ikke kommer hjem. Har I tænkt jer at bo på landet, når din mand en dag ikke arbejder længere?

 5. Lone skriver:

  Madame, Jeg føler, at der er noget, som går min næse forbi, når jeg ikke er deroppe 🙂
  Nej, vi flytter ikke på landet, når husbond engang holder op med at arbejde. Han er født på Frederiksberg – og bliver hér 🙂 Han vil ikke bo andre steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *