A Walk On The Dark Side

Det er Rufus og jeg lige hjemkommet fra.

Det er det dejligste solskinsvejr, og jeg ønskede, at vi kunne trave 3-4 søer rundt som i gamle dage, men knapt 11-årige Rufus bliver hurtigt træt, så turene er stærkt afkortet.
Hans pels er sort og lang, så han bryder sig ikke om sol. Den korte tur vi går, er på skyggesiderne.

I dag har jeg syltet grønne tomater og bagt bananmuffins. Mine bekymringer over, hvordan vi skal nå at få spist alle de test-kager, jeg bager i øjeblikket, blev gjort til skamme efter vores luftetur.

Rufus var alene i køkkenet, og da der var meget stille, gik jeg ud og tjekkede, hvad der foregik. Det var lykkedes den lille frækkert at nappe af æblekagen fra i går, som jeg havde stillet frem til min efter-luftetur-kaffe.

Rufus bid af kagen

Jeg blev ikke vred. Tværtimod blev han kysset på af sin stolte mor. Min hund kan lide min æblekage! 🙂

Husbond har end ikke haft lyst til at smage. Men han er i forvejen ikke begejstret for søde sager. Det er hans held.

Rufus

Fordi vi har verdens sødeste vovse, fik han også en af mine nybagte muffins. Den guffede han også hurtigt i sig.

Han er mors darling.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

13 Responses to A Walk On The Dark Side

 1. Madame skriver:

  Hihi, din æblekage er godkendt af Rufus 🙂 Hvor er han dog smuk, Lone – jeg har aldrig set så dejlig en schæferhund, som ham. Men det er jo lidt synd, at I må gå i skyggen, fordi han synes, at solsiden er for varm.

 2. Anette skriver:

  Hvor er han skøn ham Rufus. Godt han kan lide din kage 😛 Han er en rigtig flot hund! Han er forkælet – nøjagtig ligesom vores Kenzo er det 😛

 3. MajorogMeg skriver:

  Mors darling er vakker:) Måtte le av at han likte eplekake da. Major stjal hardkokte egg fra kjøkkenbenken sist søndag. Jeg var på stua og hørte en rar lyd….der sto Major med bege framføttene godt plassert oppe på benken og slavset i seg egg:)
  11 år er en voksen hund, håper du har ham i mange år enda. Ma blir jo så glad i disse dyrene.
  Vi kom på hytta i dag. 5 grader inne når vi kom, da trives IKKE Major. Skal sitte inntil meg, han synes det er kaldt. Vi fyrer i peisen og koser oss. Nå skal vi på tur, her kan Major springe løs…herlig å se:)
  Kos deg Lone, gi Rufus en klem fra meg og klem til deg også:)

 4. fivetosix skriver:

  Hunde er en glæde 😉
  Håber du har Rufus mange år endnu.
  Og grønne syltede tomater. Det er bare yummy 😉

 5. fivetosix skriver:

  PS! Tænker I iøvrigt på at få en ny kat?
  Eller venter I ?

 6. MajorogMeg skriver:

  Da er mine pink-ting blogget Lone:)

 7. Lone skriver:

  Madame, Ja – og stolt var jeg, at han var så glad for min kage 🙂 Han plejer ikke at spise søde sager.
  Åh, hvor jeg sluger dine smukke ord om Rufus. Tak for det, Madame. Rufus er en blanding af schæfer, bordercollie og andre fine mærker 🙂
  Det er lidt ærgerligt, at vi altid skal gå i skyggesiden, når solen endelig skinner. Det kunne også være dejligt at sidde på en bænk og nyde solen, men det vil han heller ikke.

  Anette, Rufus er skøn ja, – ligesom din Kenzo 🙂
  Jeg må indrømme, at jeg var lidt stolt over, at han nød mors kage taget i betragtning, at han faktisk ikke bryder sig om søde sager 🙂

  MajorogMeg, Ha, ha, så Major går også og hygger sig i køkkenet, når mor er væk et øjeblik? :0 Hårdkogte æg er noget sundere end sød kage 🙂
  Uha, jeg kan ikke holde ud at tænke på, at han en dag ikke er hos os mere… Man bliver nemlig glad for de dyr 🙂
  Det var en kold hytta at komme til. Godt Major har en varm mor 🙂
  Nu har han sikkert motioneret og hygger sig i pejsevarmen.
  Rigtig god aften til jer 🙂

  Fivetosix, Det er vi enige om 🙂 Du har jo også nogle vidunderlige hunde, ved jeg.
  Jo, vi skal have kat igen, når husbond er kommet sig over, at vi mistede vores Miss i februar. Vi håber at finde en rød på internatet. Jeg tror også, det vil være godt for Rufus. Han er blevet gammel efter, vi har mistet hende.

  MajorogMeg, Jeg må over til dig at se, hvad du har fundet 🙂

 8. MajorogMeg skriver:

  Hei igjen Lone:)
  Alltid koselig å få besøk av deg. København er jo en riktig så stor by da. Større enn Trondheim der jeg bodde før. Men har ikke angret et sekund på at vi flyttet. Gubben har fått jobb men ikke jeg. Men det kommer, det er jeg sikker på:) Optimist vet du!
  Ser du har hatt katt tidligere, det har jeg også hatt. Tutsi. hun forsvant spoløst august i 2008. Tenker jeg kanskje anskaffer meg en liten kattunge igjen.
  Nå skal jeg fyre på peisen…Klem:)

 9. MajorogMeg skriver:

  Glemte en ting. Vottene min søster lager er knallgode, har et par selv. Varme og gode.
  Jeg heter forresten Guri:)

 10. Havehyrden skriver:

  Jamen selvfølgelig kan Rufus lide mors kage. Han er da en god hund. Jeg tror nu nok jeg havde reageret anderledes hvis en af kattene havde taget for sig af det hjemmebagte. De gør de heldigvis ikke, kun vores ældste, hun spiser alt hvad hun kan komme i nærheden af. Ja spiser er måske så meget sagt, hun smager på alt: rugbrød, fuglefoder osv. Men det stammer nok fra at hun har gået på gaden uden mad gennem længere tid, inden vi tog hende til os. Så lærer man nok at spise alt muligt!
  Smukt billede af mors darling!
  Hav en super dejlig dag.

 11. Lone skriver:

  MajorogMeg, Jamen jeg kan slet ikke lade være at komme forbi dig. Der er så meget at kigge på :O
  Jeg kan tænke mig, at Trondheim er en smuk by, men der er helt vidunderligt dér, hvor I bor nu. Jeg er sikker på, at du snart finder et job, men du har rigeligt at gøre i et nyt hus og med at efterforske området med Major 🙂
  Det er trist, at Tutsi forsvandt… Har I orienteret de gamle naboer, hvis hun skulle vende hjem til jeres gamle hus?

  Jeg skal have bestilt et par af de skønne vanter!
  Vi er i sommerhuset, og her er der fyret op i brændeovnen.
  Klem til dig Guri 🙂

  Havehyrde, Ja, han er en god dreng, at han spiser mors kage 🙂
  Jeg hev den fra ham, da jeg opdagede, hvad han havde gang i. Tror ikke, at hans mave har godt af det. Jeg har gemt lidt af det, som jeg tror er uberørt til mig selv.
  Jeres ældste kat er vel nok velopdragen, når hun smager på alt 🙂 Jeg talte med en hundeejer, som har fået en hund fra Grækenland. Den gjorde det samme. Den er dygtig til mangt og meget, fordi den har skulle klare sig på gaderne.

  Vi har jo haft et fantastisk vejr i dag. Håber, at du har nydt det. Rigtig god aften 🙂

 12. MissMuffin skriver:

  Haha, han er snu ham Rufus:)
  Kunne Emma nå, så gjorde hun nok det samme!

  En af mine kollegaer har en kæmpe stor samojede.
  Sidste nytår havde de haft 3 plader hummerhaler til at stå på køkkenbordet til forretten, for de skulle have gæster.
  Da de kommer ind i køkkenet efter at have taget imod et hold gæster stod den oppe på bordet og havde spist 2 plader(det hele, inkl. skal) og en luns af oksestegen!
  Den var ikke populær!

 13. Lone skriver:

  MissMuffin, Ajj… Det var da en værre historie med din kollega. Og så en nytårsaften, lige hvor gæsterne ankommer!
  Kan godt forstå den vovse blev upopulær. I sådan et tilfælde tror jeg, at jeg havde drejet halsen om på Rufus :O
  Men der er nok grinet af historien mange gange siden 🙂 Det var en uforglemmelig nytårsaften 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *