Rufus er ved at være tør

… efter sidste luftetur. Nu skal han børstes, så han bliver rigtig fin, Han skal med far og mor i byen i aften.

Vi skal til middag hos et vennepar, hvor han er meget velkommen. Det var deres datter, vi var til globryllup hos for et par uger siden.
Vi har de billeder med, som vi tog til brylluppet. Forældreparrene har endnu ikke set brudeparrets billeder – taget af en professionel fotograf. De unge mennesker har været på honeymoon i Thailand siden brylluppet.
Det skal blive spændende at høre om, hvordan festen gik, men lidt ærgerligt vi ikke får set flere billeder i aften.

Jeg har været i værtindegave-skuffen og har fundet håndklæderne frem, som passer til vennernes gæstetoilet. Det har jeg jo tænkt på for længe siden. De er nu lagt i en gavepose med ledsagelse af en Amyrylus.

Orange farver

Jeg har ellers haft travlt med at eksperimentere i køkkenet de sidste par dage. Vi skal selv have gæster næste weekend, og jeg vil lave én af retterne.
I går afprøvede jeg en reje-karrysuppe, som blev meget vellykket. Husbond har forhåndsgodkendt den, men ved endnu ikke, om han tør slippe mig løs i køkkenet. Han er forkølet og tør ikke stole på sin smagssans for øjeblikket.

I dag skulle jeg have afprøvet MissMuffins Chokolaedemousse. Det når jeg ikke før i morgen. Men nu har jeg da alle ingredienserne. Jeg leger i sandhed det muntre køkken i øjeblikket.

Rigtig god lørdag aften til jer 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Weekend og tagget . Bogmærk permalinket.

10 Responses to Rufus er ved at være tør

 1. Annette skriver:

  Det lyder rigtig lækkert med reje-karrysuppe, den kender jeg ikke. Men chokolademousse den går man aldrig fejl af her hos os, hvis jeg vil kræse lidt for min mand, så skal jeg bare lave chokolademousse ☺
  Også en rigtig god aften til jer.

 2. havehyrden skriver:

  Hvor er det dejligt at Rufus må komme med, det er han sikkert rigtig glad for. Vi har nogle venner med hund, den er så sød, men den kan desværre ikke komme med når vi ses. Kattene er ikke opvokset med hunde, så vi frygter lidt for deres ve og vel.
  God ide med en gaveskuffe. Jeg har haft en i mange år. Se jeg noget spændende køber jeg det og lægger det i skuffen. Så behøver man ikke rende rundt og købe værtinde gaver 5 minutter i lukketid.
  Hav en dejlig weekend.

 3. Anette skriver:

  Lyder skønt med suppen! Men det gør chokolademousse så sandelig også! Det er skønt når hundene må komme med i byen – det er ikke altid vores er med – det kommer helt an på hvem det er vi besøger og hvor lang tid vi skal være der. Det fungerer fint. God aften til jer.

 4. MissMuffin skriver:

  Emma er altid velkommen hos mine veninder, men hun er ikke så vild med andre hunde, så det er kun få udvalgte hun kan gå med uden problemer..
  Det er smart med sån en skuffe, sån en er der også herhjemme proppet med lys, te, chokolade og alverdens herligheder…

 5. Madame skriver:

  Jeg holder så meget af din idé med værtindegaveskuffen, Lone – og jeg er ved at tage den til mig. Og dine billeder er simpelthen så smukke, som de er afstemt efter hinanden i farven.

  Jeg håber, I havde en hyggelig aften hos jeres venner. Rigtig god søndag til dig!

 6. Lone skriver:

  Annette, Jeg tror aldrig, jeg har smagt chokolademousse – med hindbærgelé, som jeg syntes lyder som en speciel blanding. Jeg skal forsøge mig med MissMuffins opskrift i dag. Nu glæder jeg mig endnu mere til at komme igang, når jeg hører din mand nyder det. Måske kan jeg score lidt point hos min? Han er altid skeptisk, når jeg er i køkkenet, fordi jeg har været uheldig et par gange 🙂

  Havehyrde, OM han er glad. Hans blik skifter på et splitsekund fra sørgmodigt til jublende glæde, når han får at vide, han skal med :0 Vi kan heller ikke tage ham med ret mange steder, fordi der enten bor katte eller hanhunde.
  Bare jeg havde begyndt på at samle til gaveskuffe for mange år siden. Jeg har altid først tænkt på det i sidste øjeblik. I værste fald er det endt med en buket fra en tankstation, hvor jeg har siddet i bilen og kæmpet med at få prismærket af lige inden ankomsten 🙂

  Anette, Jeg bliver så glad, når Rufus er velkommen. Det er ikke så tit, han er
  med, da de fleste enten har kat eller hund. Hanhunde kan han ikke så godt med, og hunhunde er han for glad for :0

  MissMuffin, En lille nem hund, som Emma, er nok mere velkommen rundt omkring end en stor og langhåret. Jeg tror de fleste i vores bekendtskabskreds stadig husker Rufus, som den bulderbasse, han har været tidligere. I går lagde han sig bare på langs på gulvet og snorksov. Sådan har det bestemt ikke altid været 🙂

  Madame, Jeg er jo også først begyndt på det nu. Vi skulle have startet noget før. Det er rart, at man ikke skal finde noget i sidste øjeblik.
  Vi havde en rigtig dejlig aften. Det var sjovt at høre om alle forberedelserne op til brylluppet 🙂

  I må alle have en rigtig dejlig søndag 🙂

 7. MajorogMeg skriver:

  Rufus ble sikkert fin tenker jeg:) Godt å ha venner man kan ta med seg hund til. Ikke alle som liker det ..
  Så mannen er skeptisk til dine kokkekunster? “ler”.. Hender han jeg er gift med, kan være det å. Kan du skjønne det? Suppe blir sikkert bra, hørtes godt ut.
  Sikkert gøy å se bilder:)

  Ha en flott søndag og klem fra meg:)

 8. Lone skriver:

  MajorogMeg, Han blev meget fin og opførte sig eksemplarisk hele aftenen 🙂
  Der er desværre flere retter, som mislykkes end lykkes for mig i køkkenet. Det ved husbond, så han er altid meget skeptisk, når jeg serverer en nyhed :0 Men det kan ske for dig også? 🙂

  Rigtig god mandag til dig! Jeg håber, du har bedre vejr end her, hvor det har regnet i tre dage 🙂

 9. Jens skriver:

  Det er jo suppevejr og derfor ville det være lækkert med en reje-karrysuppe. Lige for tiden spiser jeg selv suppe hver dag og jeg elsker det. Mums! 😀

 10. Lone skriver:

  Jens, Jeg kunne også sagtens spise suppe hver dag. Der er så mange dejlige af slagsen at vælge imellem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *