Projekt

… chokolademousse lykkedes 3. gang. Den første, som aldrig blev tyk, drak jeg som varm chokolade. Den smagte himmelsk. Den anden portion gik helt i fisk. Men denne – den sidste gang – lykkedes det at ramme konsistens og smag.

Nu har jeg bare ikke lyst til at lave den til på lørdag. Det er for mange portioner (10 stk.) at skulle opbevare, inden de skal serveres. Jeg venter med denne skønne dessert, til en dag, hvor vi kun er fire til bords. Nu har jeg også prøvesmagt tre-fire portionsglas over nogle dage, så jeg tror, jeg har fået nok i denne uge.

Mousse
Chokolademousse med reven appelsinskal

Tak til MissMuffin for tips og opskrift 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Projekt

 1. MissMuffin skriver:

  Godt den til sidst lykkedes for dig:)
  Den fylder meget i køleskabet, så jeg forstår dig godt!

  Jeg elsker også julesangen med Wham, men jeg prøver at styrer mig 14. dage endnu, men så skal der også bar jules derud af!

 2. henriette skriver:

  Hi hvor er du morsom.. Jeg kan lige se dig for mig, stå der og drikke af glasset, men det kunne jeg sikkert også have fundet på. Synd at du nåede at gå død i den, men hvad så med en dejlig chokoladetærte i stedet..?

  Her har jeg ikke lavet mousse siden forrige århundrede og det er nok godt det samme, for jeg kan slet ikke lade være med at gå og spise af det inden det skal på bordet. Hmmm

  :-))

 3. Annette skriver:

  Godt at det lykkedes til sidst, selv om du ikke orker at se mere chokolade mousse lige nu.
  Har du i øvrigt set den lækre kage som MissMuffin havde på sin blog for et par uger siden: Chokoladetærte med marcipanfyld og karamelcreme, var det en ide?
  Den ser ganske vidunderlig ud og jeg kan forestille mig at
  den smager lige så vidunderlig.

 4. Lone skriver:

  MissMuffin, Jeg er så glad for, at jeg fortsatte, så det lykkedes. Det er en meget lækker dessert 🙂
  Det ligner heller ikke mig at spille julemusik så tidligt, men det var alligevel skønt at tyvstarte 🙂

  Henriette, Nej chokoladetærte er ikke noget for mig. Egentlig er jeg ikke så meget for chokolade, men i denne opskrift blev den mildnet med piskefløde, som gør den mere spiselig :0
  Jeg kan ikke huske, at jeg har fået chokolademousse serveret nogen steder. Jeg forstår ikke, at den ikke er mere udbredt end som så. Nu skal den i hvert fald indføres her i huset.

  Annette, Jamen jeg tør næsten ikke kigge ind til MissMuffin… Hendes opskrifter giver mig altid lyst til at kaste mig ud i at forsøge mig med dem.
  Den opskrift, du nævner, har jeg ikke set. Den lyder en anelse for sød til min smag 🙂 Nu skal jeg snart prøve nogle af hendes skønne brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *