RedGreen

Forleden var jeg i Søstrene Grene uden at lade mig friste af noget som helst …
Det vil sige lige indtil jeg nåede udgangen, hvor der stod stabler af røde kagedåser i flere størrelser dekoreret med juleroser og røde, som bare var røde.

Jeg stod faktisk ikke og manglede en kagedåse, men de, som bare var røde – mere røde end en dansk postkasse – var umulige at gå forbi.
Nu har vi to kagedåser. Irmas fulgte med Irmas Luksusbrunkager for nogle år siden.

Det må være den nyindkøbte dåse, som henledte tankerne på snarlig jul. Det gav mig en ubændig trang til at høre ‘Last Christmas’ med Wham. Så den blev spillet nogle gange til strygetøjet i går.

Grøn er ikke en farve, jeg har brugt i boligindretningen. Farven virkede endnu mere frastødende på mig, da jeg så en variation af den i en skrækkelig, forvokset, amagerhylde i et boligmagasin.

Reol

Det er så ikke en amagerhylde, men en reol, designet af Ole Jensen. Den sælges hos Normann-copenhagen.com til den nette pris af kr. 20.000!!

Målene er 140X140X40.

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet, Design og tagget , . Bogmærk permalinket.

12 Responses to RedGreen

 1. Anette skriver:

  Det var da en hamper pris for den reol – den ville ikke komme indenfor her ihvertfald. Jeg skal da vist også snart have gang i “Last christmas” – det er en skøn julesang 😛

 2. tovepia skriver:

  Wow, denne reol hadde ikke jeg betalt 20 000 for heller! Enig meg deg, rødt er en frisk og giod farge som setter en i godt humør;)
  Flott kakeboks!
  Ønsker deg en fin onsdagskveld! klem fra meg;)

 3. henriette skriver:

  Uha de dåser ku godt passe i mit køkken.. jeg må vist et smut forbi butikken på et tidspunkt. 😉

  Og så må jeg jo erklære her at jeg er vild med grøn også i indretningen, MEN denne reol er ikke lige sagen. Den er altså for meget..

  Knus Henriette :))

 4. Annette skriver:

  Jeg ville også mene, at der måtte et eller andet i kurven når du var i Søstrene Grene ☺ Jeg har i hvert fald svært ved at lade tegnebogen blive i tasken, når jeg en sjælden gang kommer der.
  Den reol er da noget af det mest rædselsfulde jeg længe har set (undskyld til designeren), den er givetvis praktisk med de mange rum, men alligevel så tror jeg at jeg ville have 20.000 for at have den hængende/stående.
  En rigtig god aften til dig.

 5. MajorogMeg skriver:

  20.000????Himmel…den hadde ikke kommet i mitt hus!!
  Deilig rød kakeboks du kjøpte, HERLIG!! Rødt er julefarge nr 1 for meg, skjønner du kosa deg med Wham`s julesang. JA tiden mot jul går raskt:) I år skal Gubben og jeg være alene julaften men håper huset fylles opp i mellomjula:)
  Ha en deilig kveld Lone og klem fra meg:)

 6. Madame skriver:

  Sikke skønne billeder, du har taget. Jeg kan godt forstå, du ikke kunne gå forbi den røde kagedåse – jeg har en i hjertefacon, og det er så smukt ved juletid med den røde farve.

  Reolen kunne ikke friste mig det allermindste ;O)

 7. Lone skriver:

  Prisen for reolen er helt til grin. Det er ‘Kejserens nye klæder’ om igen. Men for nogle er det af betydning, at det er en designergenstand :0

  Anette, Det er den bedste, syntes jeg 🙂

  Tovepia, Rødt gør glad – især i den mørke tid.
  Jeg håber handlen lykkes. Jeg har sendt dig en kuvert – apropos rødt 🙂

  Henriette, Det eneste grønne, vi har indendøre, er planter 🙂

  Annette, Engang lod jeg mig også altid friste i Søstrene Grene, men forleden syntes jeg dog, at der var meget junk. – Måske fordi, man ofte ser de samme ting i 10,- buktikkerne 🙂

  MajorogMeg, Bare det var os, som skulle være alene juleaften…
  Man burde skamme sig at sige sådan, men jeg vil helst være hjemme – eller i sommerhuset sammen med vores hund.

  Madame, De er søde de hjerteformede kagedåser. Jeg kan godt huske, jeg har set dem 🙂
  Hvis nu man satte døre med hul i i hvert rum, kunne reolen måske anvendes som redekasser i haven – omend en dyr en af slagsen :0

  Rigtig dejlig torsdag til jer alle!
  Jeg skal pudse vinduer i dag.

 8. MajorogMeg skriver:

  Jeg har vasket hus i hele dag….Skulle tatt vinduene også men…har en pause nå. hehe…ja det er iallefall godt å være hjemme julaften:) Men vi har også feiret flere år på hytta. Egen stemning det:)
  Nei, nå skal jeg vaske mere…
  Klem:)

 9. Sister Bonde skriver:

  Nå ja – ok – men der skal jo være noget til enhver smag 😀

 10. Anne skriver:

  I forlængelse af kommentarer hos Sister Bonde, kan jeg kun give dig ret
  “reolen er ikke pæn” 🙂

 11. Lone skriver:

  MajorogMeg, Du har også haft travlt med rengøring? Så er det bare vinduerne, som mangler! :O
  Vi har desværre ikke holdt juleaften hjemme de sidste 10 år – og jeg SAVNER det forfærdeligt. Det er fuldstændig kaos, når vi er sammen hele familien 🙂

  Sister, Det skal der jo :O
  Lige i dette tilfælde er Ole Jensen kommet ud på et sidespor, syntes jeg 🙂

  Anne, Nej, vel? 🙂 Måske kunne den anvendes i et børneværelse, men 20.000 kr. er da helt ude i hampen… 🙂

 12. Sara skriver:

  Jeg så billedet af den grønne reol fordi jeg søgte under amagerhylde i googles billedsøgning. Og jeg synes den er vildt fantastisk. Jeg køber den ikke fordi den er for dyr. Men havde den kostet 500 kr så havde den snart hængt i mit hjem. Og jeg sys netop den er skøn fordi normale (plain) mennesker synes den er grim. Så er vi nogen der ser skønheden i det anderledes og skæve! Måtte nødt til at kommentere for at forsvare den dejlige reol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *