Jeg måtte tage en Treo

Den boks tog for meget på mit nervesystem. – Det var den nyindkøbte boks til fjernsynet på landstedet.

Skidtet fungerede ikke…
‘INGEN SIGNAL’  var alt, hvad jeg kunne se på tv-skærmen. Den fungerede perfekt i oktober.

Efter en dejlig torsdag, hvor jeg havde revet blade sammen i fem timer, så jeg frem til at komme indendørs og hygge mig i varmen med det, tv-kanalerne havde at byde på. Der kom en thriller senere på aftenen, som jeg havde glædet mig til at se.

Imens jeg, lidt småsøvnig af den megen varme, gjorde Rufus og min mad klar, tændte jeg for fjernsynet for at høre nyhederne. Total stilhed… ingen signal.

DA blev jeg vågen!

<Selvlysende lygter

Resten af aftenen forløb med at fange det forbistrede signal. I irritation over at det ikke lykkedes, og at myoserne i nakken var begyndt at røre på sig efter dagens havearbejde, begyndte en hovedpine at melde sin ankomst. Thrilleren var efterhånden godt i gang uden mig, så jeg tog en Treo og faldt i søvn totalt udmattet.

Fredag morgen var jeg frisk til at gå i gang med opgaven igen. Manualen blev studeret endnu engang. Først da en nabo fortalte, at kanalerne var lagt om, og at jeg skulle opdatere dimsen, virkede skidtet. Men da havde jeg aftalt med husbond, at jeg kom hjem til byen i stedet.

Jeg blev slet ikke færdig med bladindsamlingen i haven. Mindst 10 store bunker løvfald ligger på plænen og venter på at blive kørt hen til traileren.

Rufus og jeg må afsted igen i næste uge 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

11 Responses to Jeg måtte tage en Treo

 1. MissMuffin skriver:

  Hvor ærgeligt!
  Sån noget teknik kan altså virkeligt også få mig op i det røde felt hvis det ikke virker. heldigvis er Kristian ret god til sån noget, så det meste er overladt til ham:)

 2. Annette skriver:

  ØV, ØV, ØV…
  Jeg havde ellers på nethinden et billede af dig og Rufus hygge med hinanden foran krimien, varme i brændeovnen og dejligt trætte efter en lang dag ude i den friske luft.
  Det er bare så irriterende, når man ikke kan få teknikken til at virke uanset hvad man gør og man forventer jo ikke, at der kan være sket det store, når den virkede i sidste måned.
  Hav en rigtig god weekend, Lone

 3. MajorogMeg skriver:

  Sikkert kjempeirritabelt ja. Mne nå må du jo tilbake:) du får ta kveldskosen foran tv`n da:) Flott bilde Lone..hva er det? Ligner på noe jeg har stående i en vase som kommer fra et blomsterbed.
  Var det ikke mange fine hunder hos Ivar? Magnum (bror til Major) har mange “barn” i danmark:))
  Vi skal i skogen på tur i dag, sola skinner, herlig.
  Ha en flott lørdag og klem fra meg:)

 4. Anette skriver:

  Hvor ærgerligt at det drillede det TV signal. Men heldigvis kan i jo komme afsted næste uge dig og Rufus. Her er det også mest min mand der klarer den slags – jeg synes det er lettere at han gør det og det går ihvertfald hurtigere end hvis jeg skulle læse en hel manual 😛 God lørdag til jer.

 5. Anne skriver:

  for filan da 🙂 det var ikke godt

 6. Madame skriver:

  Åh, det var synd, Lone – ja, kanalerne er lagt om, og det er jo forholdsvis enkelt at ændre på, når bare man ved det.
  Men nu er du så hjemme i byen igen og kan se tv, hvis du har lyst. Ha’ en dejlig lørdag aften!

 7. Lone skriver:

  MissMuffin, Husbond havde installeret boksen i oktober – uden problemer. Men så kom november med omlagte kanaler og mig alene med skidtet 🙂

  Annette, Det var også det billede, jeg havde forestillet mig – og lagt op til :O Sådan skulle det ikke være…
  Men det var en skøn sejr, da det lykkedes næste dag 🙂

  MajorogMeg, OM det var :O Jeg kunne slet ikke hygge mig med noget som helst andet resten af aftenen.
  Det er ‘Japanske lygter’, som er på billedet.
  Jo, jeg nød at se på de dejlige billeder ovre hos Ivar. Magnum, Majors bror, er tidligt ude, siden han allerede har flere børn i DK :O Han er vel knapt 3 år?

  Anette, Jeg anede slet ikke, at man skulle opdatere sådan noget. Men da jeg fik det at vide, var der ingen problemer med at få det gjort efter vejledning i maualen 🙂

  Anne, Nej, det var en udmattende omgang 🙂 Hvis jeg så bare havde foretaget mig noget andet i stedet, men jeg kunne ikke koncentrere mig om andet.

  Madame, Ja, det var nemt klaret, da det gik op for mig, at man skulle opdatere. Men det tog nogle timer :O

  Rigtig god søndag til jer alle 🙂

 8. Sister Bonde skriver:

  Dejligt at have en grund til at komme tilbage 😀 Vi har lukket “vores” sommerhus ned for vinteren, men månederne går så stærkt, og lige pludselig er man derovre igen.

 9. Lone skriver:

  Vi lukker aldrig vores sommerhus. Det er særlig skønt at være deroppe på klare vinterfrostdage, som jeg håber der komme nogle stykker af i år, hvor jeg kan tage derop når som helst :O

  Månederne går stærkt, ja. Tænk, om to måneder dukker erantis og vintergækker frem 🙂

 10. Jens skriver:

  Jeg blev også lidt forbavset der sent om natten, da jeg pludselig fik en masse sorte kanaler og der var rod i resten. Det var jeg slet ikke forberedt på, og derfor synes jeg faktisk at de har været rimelig dårlige til at informere om hvad der skulle ske. Det er da lidt underligt, når de har brugt så meget tid og energi på det.

  Godt at du alligevel har fået gang i boksen! 😀

 11. Lone skriver:

  Jens, Jeg mener heller ikke, at vi er blevet informeret om, at man kunne risikere, at kanalerne ville gå i sort. Jeg havde i hvert fald ikke tænkt over det, idet boksen virkede i sidste halvdel af oktober.
  Jeg vidste dog godt, at kanalerne ville blive lagt om, men at der ligefrem slet ingen forbindelse var, kom bag på mig.

  Åh, det var en lettelse, at få gang i boksen igen, Jens. Men sikke kvaler jeg havde inden da :O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *