Det er nydelse

… at have tid sammen med sin hund sådanne regnfulde morgener. Det er en af de mange fordele ved at være arbejdsfri.

RufusNår jeg tænker tilbage på de morgener, hvor han er kommet våd hjem fra vores morgenture, er blevet hurtigt frotteret og derefter overladt til sig selv i otte timer, imens vi begge gik på arbejde, så gør det ondt helt ind i maven.

Nu er han aldrende, og jeg er så glad for at have tiden til at pusle om ham.

Selvom han bliver frotteret, er hans pels timer om at tørre. Han bliver børstet med jævne mellemrum under tørringen.

Hunde får stive muskler med alderen akkurat som mennesker, og han har derfor svært ved at gøre sig selv ren i numsen ind imellem. Han peger selv med snuden og fortæller mig, når det er tid.

Vi taler meget sammen i løbet af dagen. Vi er enige om, hvornår der er tid til mellemmåltider og tid til en lur.

Jeg er meget glad for, at han ikke er overladt til sig selv flere timer dagligt nu, hvor han er gammel. – Tænk alle de timer, han har været alene hjemme, hvor han har haft en masse energi, som skulle brændes af…

Der er ikke noget at sige til, at han har råhygget sig med at bide hul på en
1 1/2 liters Cola-flasker i vores seng eller en pose 20 liters blomstermuld, som blev rystet godt ud over hele soveværelset, da han var unghund. Man burde have været hos ham, så den energi kunne være brændt af på ture i naturen.

EuphoriaOm lidt vil jeg snart cykle ud og indfri mit gavekort hos Matas.

Med gavekortet fulgte nogle prøver på cremer fra Estée Lauder og dufte fra Calvin Klein. Jeg faldt for en af duftene fra CK. Den hedder Euphoria.

Euphoria is a journey without borders – total freedom – and the scent for the ones who are ready to realize their dreams

Den skal lige afprøves 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dyr og tagget , . Bogmærk permalinket.

5 Responses to Det er nydelse

 1. tovepia skriver:

  Så heldig din hund er som har deg;) Skjønner godt at dere har det godt sammen. Å gi hunden massasje gjør jo godt både for hund og eier.
  Den duften SÅ god ut, blir spennnede å høre om den dufter godt også;)
  Ha en god dag, Lone, og klem fra meg;)

 2. MajorogMeg skriver:

  Åh…som om jeg skulle skrevet det selv Lone:) Der jeg jobbet sist, fikk jeg ha med meg Major på jobb. Han lå pent i buret sitt og lunsjpausen ble brukt til tur. Major takler ikke å være alene, han har seperasjonsangst. Nå når jeg har vært hjemme en stund, har ikke det blitt bedre akkurat. Så når det blir ny jobb, må Major bli med:)) Men det trenger jeg jo ikke si i starten:) Å ha en hund å pusle med er bare herlig, kan ikke tenke meg et liv uten. Du får nyte Rufus og bare kose dere. Tenk på at vi synes morgenturer i regn er herlig? Takket være hunden i hjemmet!
  Gavekort på parfymeri? Herlig:) Duften så meget god ut.
  Jeg driver og vasker vinduer..puh…sjøsprøyt utvendig og sot av talglys innvendig:)
  Kos deg og klem fra meg:)

 3. Annette skriver:

  Ja Lone, hvor det godt for både dig og Rufus, at I kan gå og hygge om hinanden nu. Hvordan går det for ham med at klare trappen, forhåbentlig er det ikke noget problem.
  Jeg kan godt huske, da vi tidligere havde hund og den var alene i 8 – 10 timer hver dag, i dag kan jeg ikke fatte at jeg gjorde det, men der var ligesom ikke andre muligheder, ud over ikke at have hund.
  Beskrivelsen af Euphoria ser vældig tiltalende ud….. ☺
  En dejlig aften til dig.

 4. Lone skriver:

  Du har ret Tovepia! Jeg skal give Rufus massage 🙂 Jeg har faktisk gjort det engang, hvor han nød det. Jeg vil give ham massage i aften 🙂
  Duften er dejlig. Nu skal jeg bare huske at bruge den. Det er jeg ikke så god til.
  God dag Tove – og mange klem til dig fra Rufus og mig 🙂

  MajorogMeg, Separationsangst må være noget som ligger til boxere.
  Jeg havde engang en kollega, hvis boxer altid var med hende på arbejde. Vi var alle glade for at have ham som kollega 🙂
  Nej, det bliver nok ikke nemt for Major, når du skal jobbe igen. Du må gøre opmærksom på under jobsamtalen, at der følger en ekstra medarbejder med 🙂
  Det bliver også svært for dig ikke at have friheden til at tage ud i naturen sammen med Major i dagligdagen. Du må trække tiden ud og nyde det, så længe du kan.
  Ja, vi er nok mærkelige, at vi syntes, det er dejligt at gå ture med vores hunde i regnvejr. Jeg tror ikke, vi kan komme i tanke om en eneste tur med vores hunde, som ikke har været en oplevelse 🙂
  Det er så den eneste ulempe ved at bo ved vandet – at vinduerne oftere trænger til vask. Håber du nåede at blive færdig 🙂
  Hyggelig tirsdag aften til dig. Klem.

  Endnu klarer han trapperne, Annette. Så længe det er de vanlige. I morges skulle vi igennem kælderen og ind i gården, hvor der er en lille trappe. Den havde han besvær med, så jeg måtte løfte hans bagdel de sidste trin.
  Tanken om, at man har ladet sin hund være alene alle de mange timer, er ubærlig. Vi må trøste os med, at de har sovet det meste af tiden, og at vi har brugt meget tid sammen med dem i fritiden.

 5. Anette skriver:

  For hunde er tid jo ikke det samme for os mennesker – men derfor ville jeg også være ked af at lade ham være alene alt for mange timer. Jeg ville allerhelst have ham med mig hver dag – men jeg arbejder “kun” 4 timer og plus lidt transporttid bliver det til max 6 timer dagligt han er alene. Hvor er det godt i hygger jer sådan du og Rufus 😉 Det lyder skønt med hunde-massage – det elsker Kenzo også 😛 God aften til jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *