Jeg har en drøm

Forleden passerede vi denne smukke bil, som holdt parkeret på Frederiksberg Allé.

Så var min drøm atter oppe at vende. Det gør den hver gang, jeg ser en smuk gammel bil med bløde skindbetrukne sæder og masser af blank stål.

Min drøm er at gøre USA på tværs ad Route 66 i en gammel cadillac-lignende bil med en blanding af Elvis, Little Richard og Fats Domino på radioen og masser af popcorn, ice cream og kølige Cola’er undervejs.

Drømmen er dog blegnet noget i løbet af årene. Det billede jeg altid har forestillet mig, er ikke helt det samme mere. Jeg kan ikke rigtig se mig selv med høj hestehale, strutkjole, stivede skørter og ankelsokker sidde og gnaske popcorn fra øst til vest.

Den tur ender desværre nok op med en stille bustur, hvor vi holder tissepauser en gang i timen og ellers dapper rundt med vores digitalkameraer og tager billeder af seværdigheder.


Bagdad Café.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *