Danmark er slaraffenland for dyremishandlere

Seks afstumpede individer kan gå frit ud i samfundet og fortsætte deres onde gerninger.

Jeg fatter ikke det danske retssystem…

UPDATE: De seks dyremishandlere blev idømt betingede straffe på hhv. 20 og 30 dages fængsel og lidt håndører i bøde.

“Mens marsvinet lider, griner alle mændene højt”

Jeg ser ikke dyreelskere opponere mod dommen i blogland. Men jeg ser for mig seks idioter sidde med et svedent grin og hovere over, at de slap med milde domme.

Dette indlæg blev udgivet i Dyr og tagget . Bogmærk permalinket.

10 Responses to Danmark er slaraffenland for dyremishandlere

 1. Anette skriver:

  Hvis det er den historie med marsvinet så vil jeg ikke læse den. Jeg hørte det (indtil jeg holdt mig for ørerne!) i middagsradioavisen. Det er frygteligt!!!

 2. henriette skriver:

  Åhh jeg holder det ikke ud. Det er så forfærdeligt at mennesker kan være sådan mod forsvarløse dyr.

  SUK

  Jeg har det som Anette. Der er historier jeg simpelthen bare ikke kan ha med at gøre. Vil ikke se, vil ikke læse, ikke høre, for jeg får det så skidt af det. Mit hjerte kan ikke rumme det.

  Jeg holder mig også langt fra de programmer der beretter om vilkår for slagtedyr og dyretransporter. Uha altså

 3. Annette skriver:

  Lone, jeg har ikke læst hvad der findes bag dit link, men jeg kan forestille mig hvad det handler om.
  Det frygtelige er, at det ikke kun i Danmark de sindsyge individer, som fortjener den værste straf (og dermed mener jeg ikke dagbøder o.lign.) de findes. De er også her og jeg fatter ikke at et land som Holland – der gør så meget ud af at fortælle resten af verden hvor dyrevenligt det er og hvor mange restriktioner der indføres i forbindelse med f.eks. dyretransport – ikke giver hårdere straffe for sådanne afstumpede personer.
  Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om ikke det er holdningen blandt mennesker det er noget galt med, for jeg ser også i dagspressen, at hvis man har en uoverensstemmelse, så skyder man da bare modparten eller stikker ham/hende ned med en kniv. Ok, mennesker er ofte i stand til at forsvare sig, modsat værgeløse dyr.
  Undskyld, det blev lidt langt, men jeg bliver så vred når jeg ser at der er nogle der har gjort dyr fortræd, det hører ingen steder hjemme.

 4. MissMuffin skriver:

  Jeg har det på samme måde som dig, det er godt nok et sølle retssystem vi har os..
  Dyr regnes stadig for ingenting, jeg fatter det ikke…
  Ikke at jeg går ind for selvtægt, men jeg håber de møder nogen en dag, der vil give dem den røvfuld, som de fortjener…

 5. havehyrden skriver:

  Det er ganske forfærdeligt at sådanne mindre begavede personer kan rende frit rundt i DK. Jeg undre mig tit over at vi ikke har et dyreværnspoliti som i UK og USA. Det ser ud til at virke fint. De kan til og med fratage folk deres dyr, hvis de vurderer at de ikke bliver behandlet godt. Her er det politiets opgave. De har jo rigeligt at se til i forvejen, så dyrene kommer sidst i køen.

 6. MajorogMeg skriver:

  Fysj!!!!!!!!! Jeg var inne på linken og leste…Slike mennesker? Hva feiler dem? Uskyldige dyr? De finnes i Norge også!! Kattunger blir dumpet på de merkeligste plasser, i forrige uke prøvde en å drukne hunden sin ved å binde på en tung stein, han hadde ikke penger til avlivning!! Huff…slikt provoserer meg noe vanvittig!! Jeg er for dyrepoliti!!

  Håper formen din er stigende, synd du lå syk i hele helga da;(

  Ha en fin kveld, tross for galinger blant oss!
  Klem:)

 7. Madame skriver:

  Jeg vil ikke læse det Lone, men jeg ved godt det foregår, og jeg har selv skrevet om vanrøgt af dyr på gårde og om får, der ikke fik vand. Det sker jævnligt at en hel besætning på en gård dør af sult, fordi landmanden går i sort.

 8. Lone skriver:

  Jeg syntes bestemt heller ikke, at det er rart at læse om. Men hvis vi alle undlod det, er der ingen, som kan tale dyrenes sag.
  Filmen har jeg dog heller ikke kunnet tåle at se.

  Det er ud over min fatteevne, at begavede mennesker kan give en så mild dom for bevidst dyremishandling. Voldsmændene burde have en behandlingsdom.
  De følelseskolde psykopater går en dag hen og bliver fædre… Det er en forfærdende tanke.

  Nogle dyreværnsforeninger har allerede taget initiativ til at skabe et bedre dyrevelfærd og strengere straffe. Du kan læse mere om det her http://www.dyrepoliti-nu.dk/14620777

  Jeg er simpelthen for oprevet til at skrive mere om det. Mine kinder brændte af raseri hele eftermiddagen i går efter jeg havde hørt domsafsigelsen. Mine hænder rystede, da jeg skrev indlægget.

 9. Suzanne skriver:

  Jeg har det som dig… Jeg kan IKKE have når man er ond ved dyr, uanset hvilken slags dyr det er… siger jeg – som gladeligt zapper fluer og hvepse med min el ‘flue’smækker uanset årstiden…

  Hvad blev der af de der uartige drenge som pillede vingerne af fluerne? Hvad pokker er det der gør, at nutidens unge har et enormt behov for at være onde mod andre unge, dyr osv?

  Straffene i Danmark burde i det hele taget været højere, vi er en piveskidsstat når det kommer til det!!!

 10. fivetosix skriver:

  Har heller ikke set filmen. Men læst. For længe siden. Meldte mig også på en Facebook gruppe imod dette.
  Jeg er også HARMDIRRENDE!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *