Football og fnugruller


Football
Lyden af sommer ramlede ind i mig i dag, da jeg passerede en flok unge drenge fra Niels Brock, som legede med en amerikansk fodbold. De kastede den leende mellem hinanden. Lyden af deres glade latter henførte mig til en varm sommerdag i haven, hvor jeg ligger med lukkede øjne mod solen, lyttende til de unges leg i haverne.

Det var lidt om football. Nu lidt om fnugruller, som jeg har et ambivalent forhold til. Jeg kan ikke undvære dem, men de forvolder mig stor irritation hver eneste morgen.

Når man lever sammen med pelsdyr og bedst kan lide at gå klædt i sort, er det af stor vigtighed at have et lager af rullerne.

Jeg har i en periode været uheldig at købe nogle, hvor papirstykkerne er skåret diagonalt. Dem kan jeg ikke finde snippen, når jeg skal have et rent papir frem.

Nu fik jeg så fat i en ny rulle af den gammeldags slags fra eget lager i morges. Den er skåret lige over og er meget nemmere at skille ad. Men om jeg kan huske, hvilket supermarked, jeg har købt dem i?

Uundværlig genstand

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Football og fnugruller

  1. Sister Bonde skriver:

    Bruger du fnugruller, HVER eneste morgen? Til hvad dog?
    Ikke sjovt med den husker, min har det ligesådan 😉

  2. Lone skriver:

    Hver eneste morgen, Sister Bonde 🙂
    Samboende med hund og kat er det nødvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *