Se lige de polkaprikker

Polkaprikker

Polkaprikker (og pepitatern) gør mig altid glad. Det var da også prikkerne, som fangede mit blik i ‘Tiger’ forleden. Da jeg mangler en læsebrille på landet, blev de lagt i indkøbskurven – selvom brillen var grøn…
Men det var faktisk isbjørne, jeg gik efter. Åh, hvor ville jeg gerne have haft nogle af dem. Men de må have været udsolgt. Jeg fandt dem ikke. I dag for-søger jeg et andet sted.

Jeg kan ikke sidde og skrive julekort sammen med husbond. Han er så hurtig og lyden af hans griflen, og hans stak, som vokser og vokser, stresser mig. Han sendte sine kort for nogle dage siden.

Julekort

I går formiddag sad jeg i ro og mag og fik skrevet mine. Kun to kort blev revet i stumper og stykker, fordi jeg skrev forkert. Jeg skal lige varme håndskriften op. Den bliver efterhånden kun brugt til huskesedler nu om dage.
Men så flød det også fra hånden. Når jeg først kommer i gang, er der sjældent skriveplads nok i kortene. Men jeg beherskede mig. Denne gang undlod jeg at kringle tekst ind på alt, der er hvidt i kortene 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag, Jul og tagget . Bogmærk permalinket.

6 Responses to Se lige de polkaprikker

 1. MajorogMeg skriver:

  Jeg sitter her med brillene på nesen og leser:) Dine grønne så stilige ut:) Jeg har også reservebriller på hytta…men de er ikke sterk nok lengre…
  Sirlig og pent skrevne julekort:) Ikke mange som skriver julekort med penn om dagen, det går på data. At du rev i styker kun 2 er vel bra!! Håndskriften taper seg i disse datatider. Ser veldig bra ut Lone:)
  Så det er huskelapp ja:)) Jeg er storforbruker av huskelapper:)) Har alltid en blokk og en penn liggende på bordet:)
  Ha en fin lørdag Lone…jeg har masse og gjøre før vi får besøk:)

 2. Anette skriver:

  Flotte læsebriller 😛 Jeg er i gang med julekortenen i dag – synes altid det er svært for mig at tage mig sammen til det selvom jeg synes det er hyggeligt at sende og modtage julehilsner 😛 God lørdag til jer.

 3. tovepia skriver:

  Stilige lesebriller! jeg går med progressive briller hele tiden nå, men er drittlei av briller, så jeg skal prøve meg på linser igjen;) Men har så langt ikke klart å få linsene på øynene:D
  Ingenting er som selvskrevne julekort, personlig og hyggelig å få.
  Kos deg dagene før jul og klem fra meg;)
  Ps skal prøve på hatten din i jula, så må kanskje ha ditt hodemål;)

 4. havehyrden skriver:

  Jeg syntes det ser ud til at være nogle super smarte briller fra Tiger som du har fået. Min mand købte sine seneste læsebriller i Aldi, men de er godt nok ikke nær så smarte som dine.
  Og det ser ud til at I skriver en masse spændende på jeres julekort. Jeg er så uopfindsom mht at skrive til familien, så det bliver til max 1 side. Og smuk skrift du har!
  Hav en god lørdag aften

 5. Madame skriver:

  Sikke nogle smukke briller du har købt! Tiger er en dejlig butik at købe briller i – jeg har også flere par netop derfra.
  Og det med at skrive julekort kender vi også her 🙂 Her er det mig, der er den hurtige, men til gengæld bliver husbonds vanvittigt flotte, og jeg ærgrer mig over, at jeg ikke bare giver ham hele opgaven.

  Ha’ en dejlig lørdag aften!

 6. Lone skriver:

  MajorogMeg, Har I ikke ‘Tiger’ butikker i Norge, hvor alt koster en 10’er (næsten)? Briller koster dog en hel 20’er 🙂
  Jeg ville foretrække at at skrive kortene i Word og printe teksten ud på julekortene. Jeg tror, det er nemmere for modtageren at læse 🙂
  Jeg har også huskesedler liggende rundt omkring – i forskellige farver alt efter vigtigheden. Det er alderen, Guri :O
  Rigtig god weekend sammen med familien 🙂

  Anette, Jeg har også meget svært ved at komme ud af starthullerne. Men det skal jo gøres. Man bliver jo nemlig selv glad for at få en hilsen fra nær og fjern. Rigtig god søndag til jer.

  Tovepia, Det må være lettere at gå med linser. Så er man fri for at briller, som dugger og bliver våde i regnvejr.
  Du må også hygge dig i dagene op til jul, Tove. Nu er der ikke længe til 🙂 Mange klem fra mig.
  (Vil du begynde på huen i julen?).

  Havehyrde, De må gerne være lidt pjattede til “landbrug”. Det er jo det gode ved 10-kroners butikkerne, at man kan skeje lidt ud med farver og modeller.
  Jeg er heller ikke særlig opfindsom, Havehyrde. Men jeg skriver stort, så kortet hurtigt bliver udfyldt 🙂 Rigtig god søndag til dig.

  Madame, Ja, det er fristende at købe briller – og gerne i lidt sjove udgaver, når de er så billige.
  Det er godt, at du er hurtig med pennen taget i betragtning med alle de julekort, I skal sende. Det kunne nok være fristende at lade Monsieur overtage opgaven? :O
  Rigtig god søndag, Madame 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *