Jeg stod ved skranken

“Du må hellere åbne pakken for at se, om der er noget, som er gået i stykker. Den har fået et tryk”, sagde damen på posthuset.
“Aj. Betyder ikke noget. Det er valnødder. – Gør ikke spor, om der er knækket et par stykker”, svarede jeg og gik glad ud af svingdøren med midt gods.

Hvad kan det være? 

Sister har sendt valnødder til mig, og jeg er bare så lykkelig. Det er herligt at knække helt friske nødder og opdage, at der er saft i dem. Det er jeg ikke forvænt med, når jeg køber hos grønhandleren.

Det er en helt speciel glæde, at få sendt en pakke fra én, man faktisk ikke kender. 1000 tak Sister 🙂

Valnødder

Jeg maler stadig. Er nu nået til den “lille” gang. Den er sej at komme igennem. Der er ikke mindre en 4 døre og et indbygget garderobeskab, som skal males. Foruden rør, knagerække, paneler mv. Selvom jeg anvender vandbaseret maling, er jeg ved at få begyndende malersyndrom.

Malerarbejde

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag. Bogmærk permalinket.

One Response to Jeg stod ved skranken

  1. Sister Bonde skriver:

    Jamen velbekomme, og godt de ikke er gået i stykker alle sammen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *