Når katten er ude

Finsk brødHusbond skulle til et møde ude i byen midt i juleferien. Så kan jeg i ro og mag tage billeder af min velfortjente kop kaffe med hans nybagte finske brød (som jeg ikke må røre), uden at han ryster på hovedet over, hvorfor i al-verden det er interessant at foto-grafere en kop kaffe – og mine nyind-købte gavebånd.

Jeg har cyklet rundt til forskellige butik-ker for at se, om der ikke skulle være en ballonkjole at finde. Det var der ikke. Men jeg fik Naturkalenderen, som Madame anbefalede i morges. Ligeledes kom Maylands ugekalender i hus.

Naturkalender

GavebåndVi har en pose fuld af gavebånd i guld, sølv, sejlgarn og silke i diverse mønstre og farver. Det er ikke det, vi mangler. Men pinkfarvet bast, havde vi ikke. Det skal jeg bruge til mine 50 kroners ga-ver. Det samme skal det hvide kage-papir.

Jeg har bagt kokostoppe. Det var den nemmeste småkageopskrift, jeg kunne finde – og så blev de flade… 🙂

Kokostoppe?

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

8 Responses to Når katten er ude

 1. MissMuffin skriver:

  Vær ikke ked af de flade kokosmakroner Lone, mine bliver også altid flade!
  Men de smager nu lige godt af den grund:)

 2. MajorogMeg skriver:

  Husbond må starte og blogge han også:) Da skjønner han hvorfor du fotograferer kaken og kaffekoppen:)
  Gavebåndet så lekkert ut, det er moro at gavene er pene og se på.
  Kokosmakroner har jeg også prøvd en gang…min ble flate de også.
  Du imponerer meg med at du sykler rundt. Kjøpte meg ny sykkel for 2 år siden, den er brukt 3 ganger…jeg liker altså ikke å sykle. Men her vi bor nå er det jo så flatt, så kanskje jeg skal tørke støv av den og pumpe luft i dekkene? Men det blir å sykle uten Major ja…
  Takk for herlig mail:) enn at du har laget disse selv…gosh så flink du er:)
  Kos deg videre…Major og jeg skal på tur, jeg med pigger under skoene.
  Klem til deg:))

 3. tovepia skriver:

  Så flink du har vært, da! Kokosmakronene så nydelige ut, spør du meg, og de dufter helt hit;)
  Klart du ma ta bildet av flotte bånd og kaffekopp;) Min handyman ler av meg når jeg går rundt med kamera også;)
  Kos deg og klem;)
  ps. har begynt på hatten, så selve tovingen skjer i høytiden:D

 4. Annette skriver:

  Lone, har du fået skæld ud fordi du stjal af kagekassen? ☺
  Da du skrev, at din mand ikke ville kunne se det interessante i at du fotograferede en kaffekop med tilhørende småkage samt gavebånd, slog det mig, at der jo er jo præcis det der kendetegner at “Mænd er fra Mars og kvinder fra Venus”. Min mand ville 100% sikkert sige det samme som din mand ☺
  Hav en rigtig god aften.

 5. Madame skriver:

  Uhm, skønne billeder, Lone, og det glæder mig jo, at jeg har givet dig lyst til at eje Naturlommekalenderen 🙂
  At fotografere de små daglige glæder, er netop det, vores blogge er så gode til. Min mand synes også, den slags er overflødigt 😉
  Ha’ en dejlig tirsdag!

 6. havehyrden skriver:

  De ser lækre ud, husbonds kager. Kan godt forstå du lige “snød” dig til en.
  Hav en rigtig god jul!

 7. Lone skriver:

  Kære alle,

  1000 tak for jeres søde kommentarer 🙂
  Jeg er desværre kommet i tidsnød de sidste dage op til jul, så jeg når ikke at besvare jer enkeltvis.

  I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår 2010 med tak for det gamle 🙂

 8. Jens skriver:

  Jeg elsker kokostoppe og jeg synes dine ser rigtig lækre ud, selv om de er blevet lidt flade. Og finskbrødet ser så godt ud, at jeg får lyst til at bage nogen selv. Men jeg spiser alt for meget kage for tiden, så jeg må nok hellere lade være, haha.

  Jeg håber at du får en rigtig god og hyggelig jul. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *