Et godt råd

Tjek først, før du skraber…

Videoen er flere år gammel, men stadig aktuel 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet og tagget . Bogmærk permalinket.

6 Responses to Et godt råd

 1. Torilpia skriver:

  Haha .. litt kjedelig for ham det der .. :o)

  Synes litt synd på Rufus som må vaskes på poter og mage hver gang han har vært ute. Slik skulle det ikke vært.

  Dere får ha en god natt!

 2. Madame skriver:

  Hahaha, det var virkelig morsomt, Lone 🙂

  Ha’ en god torsdag!

 3. Annette skriver:

  Hvor er den skøn, Lone. Jeg kan forestille mig, at det let kan ske i disse dage med de snemængder I har.
  De er hårdførde folk de svenskere, huha. Jeg kan huske engang i Danmark hvor vi havde -26 grader i min tidligere landsdel og det synes jeg var frygtelig koldt og fuldstændig umuligt at håndtere.
  Med hensyn til KB øl, du har ret det er meget sødt. Jeg vil gerne have det iskoldt og det første glas synes jeg smager skønt og minder mig om barndommen. Men resten af flasken, den behøver jeg sådan set ikke. Min far drak det altid KB øl varmt i julemåneden og han drak det til næsten alle måltider, det kunne jeg ikke klare, det var for vammelt.
  En rigtig god dag til dig.

 4. MajorogMeg skriver:

  hehe…denne er god:))

  Jeg måtte regelrett dra med meg Major ut i dag. Han må jo ut og gjøre fra seg:) På hjemturen dro han slik i båndet at når vi nærmet oss huset, slapp jeg ham. Han sto på trappa og ventet på meg. Type altså..
  På Røros har de faktisk mest Norsk Elghund, men de har veldig tykk pels og tåler mye kulde de også.
  Ha en flott dag:) klem fra meg:)

 5. Heidi skriver:

  Jeg tror faktisk at jeg har set den før. Som du selv siger er den nogle år gammel. Men jeg kunne alligevel ikke huske detaljerne, og helt hvordan han fandt ud af, at han havde gjort en anden en god tjeneste.

  Den er sjoooooov 🙂

 6. Lone skriver:

  Torilpia, Ja, det var ikke så smart 🙂
  Salt er noget skidt for dyrepoter og vækster. Lige nu kunne jeg godt ønske os langt ud på landet.

  Madame, Jeg syntes også videoen er meget godt lavet. Man kunne sagtens selv komme til at lave den fejltagelse :O

  Annette, Det tror jeg også kunne ske 🙂
  Ja, svenskerne er hårdføre, når der skal 40 graders frost til, før det er nødvendigt at advare mod kulden. Vi andre advares ved 2-3 graders frost 🙂
  Jeg tror også KB skal drikkes koldt for at være nogenlunde drikkeligt. Jeg husker det også som sødt og vammelt og vil mene ét glas er nok 🙂

  MajorogMeg, Uha, hvor han fryser den kære Major. Han har travlt med at komme hjem i varmen :O Det er lidt ærgerligt, at vores hunde vil så hurtigt hjem. Det kunne være vidunderligt med en god lang tur, og jeg syntes, at det er hyggeligst når Rufus er ved min side.

  Heidi, Det har du bestemt, men den er lige god hver gang, ik’? 🙂
  Der er desværre ingen, som har taget fejl af min dyt nede på gaden, ser jeg 🙂

  Jeg ønsker jer en dejlig weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *