Det var til stor morskab,

…  da Ingemarie mødte på arbejde med en markant mellemstor rød plet på hver kind.
Hun havde kørt med S-toget 11 stationer med rougeklatterne uden at have nogen anelse om miseren. – Havde simpelthen glemt at glatte dem ud.

Ingemarie morede sig sammen med os andre, da hun havde set sig i spejlet og var kommet sig over chokket 🙂

RougeJeg kommer til at tænke på hende, hver gang jeg lægger rouge på.

Ingemarie brugte en mørk cremet. Jeg bruger en dæmpet rosa, som lægges på med pensel. Skulle det hænde, jeg glemte at fordele den jævnt, ville det ikke se så iøjnefaldende ud.

Man kan hurtigt blive distraheret i morgentravlheden og komme ud af døren med “hængepartier”. Jeg har præsteret at tage bluser på på vrangen og møde op i en kjole som ikke var lynet op fra lænd til nakke.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

9 Responses to Det var til stor morskab,

 1. MissMuffin skriver:

  Haha, det er hvad der kan ske.
  Jeg kommer nogen gange afsted uden bh, det utroligt så forvirret man kan være om morgenen:)

 2. Lone skriver:

  Go’morgen MissMuffin! Sikke tidligt, du er oppe 🙂
  Du er ung og spændstig, så du kan sagtens klare dagen uden bh 🙂
  Rigtig god fredag til dig.

 3. Annette skriver:

  Det værste er, hvis der er nogle der fortæller en om miseren før man selv opdager det, synes jeg.
  Jeg elsker at gå i store vide hørlærreds bukser og det er hændt, at jeg i løbet af dagen på jobbet har manglet lommerne der er beregnet til at sidde foran. Et check på toilettet har vist, at jeg hele dagen har gået med lommerne bagpå. Morgenstress, det må det kunne kaldes ☺

 4. Lone skriver:

  Hér blev der grinet stort, Annette :O
  Det er det gode ved de dejlige vide hørbukser (som jeg også elsker), at der sikkert ikke er nogen, som har bemærket det. Men jeg ville gerne have set dit undrende ansigt, da du ledte efter en lomme :O

 5. MajorogMeg skriver:

  Hehe…denne var god Lone:)) Heldigvis har det aldri skjedd meg:))
  Takk for at du synes luen min var fin:)) Skal love deg den er VARM!!

  De som gikk gjennom isen, berget!! Heldigvis.

 6. Torilpia skriver:

  Morsomt .. :o) Bra hun lo av det selv også da :o)

 7. Lone skriver:

  MajorogMeg, Den er bare så flot din hue 🙂
  Åh, hvor det glæder mig, at de blev reddet. Pas på, at Major ikke løber ud på isen. Klem.

 8. Jens skriver:

  Stakkels Ingemarie, men det er da godt at hun også selv kan grine af det. Men jeg kan ikke lade være med at overveje, hvad jeg ville gøre, hvis jeg så en kvinde med sådan nogle pletter på kinderne: jeg tror ikke, at jeg ville gøre noget som helst. Det kunne jo være, at hun havde valgt at se sådan ud og måske syntes hun selv at det var smart.

  Man kan aldrig vide. Der findes mange sjove mennesker! 😉

 9. Lone skriver:

  Jens, Jeg tror heller ikke, jeg ville sige noget. Man ved jo aldrig, om der var en mening med det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *