Jeg er vædder

Eau de Toilette for menVædderens tegn er et maskulint tegn. Jeg føler mig ikke særlig maskulin, men har alligevel hang til at købe ting rela-teret til mænd.
Det kan fx være armbåndsure og tas-ker. Senest har jeg forelsket mig i en af deres dufte.

Vi fik nogle duftprøver stukket i hånden af en Matas-pige under julehandlen i december. Dvs. husbond nægtede at tage imod de tre, han blev tilbudt. Han bruger ikke dufte. Men jeg grabbede hans til mig også, så jeg var den lykkelige ejer af hele seks Burberry vareprøver.

Egentlig troede jeg, de ville ende op som alle de andre, jeg har fået hen ad vejen. – Ligge et par år og gå over i glemslen, blive opdaget for derefter at blive smidt ud.

Jeg fik alligevel afprøvet den ene og er blevet så henrykt for den, at jeg vil købe den, når prøven er brugt op. Jeg tror såmænd ikke, der er nogen, som kan dufte om det er en herre- eller dameduft. Endnu er der ingen, som har set forarget på mig 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet og tagget . Bogmærk permalinket.

10 Responses to Jeg er vædder

 1. Madame skriver:

  Det lyder skønt, at du stødte på en duft, du er glad for, Lone! Jeg synes, der er langt imellem, at man virkelig begejstres. Det er noget sjovt noget med dufte – de kan frastøde og tiltrække lige som musik. Monsieur bruger ofte dufte, ja, meget oftere end jeg gør.

  Ha’ en dejlig fredag!

 2. MissMuffin skriver:

  Jeg bruger ikke duft til hverdag, for jeg kan ikke klare at kunne dufte mig selv:)
  Også fordi mit hår kræver en del produkter som er rigeligt parfumeret..
  Kristian derimod bruger meget duft og hans ynglings er bar det bedste jeg ved. Få andre bruger den, så den dufter bar af “Kristian” hvis du spørger mig:)

 3. tovepia skriver:

  Jeg kan egentlig ikke forstå at det skal være et skille mellom herre-og dame-dufter. De dufter jo forskjellig på hvert menneske alle duftene;)
  Jeg synes det er vanskelig å finne en god duft, men har de siste årene holdt meg til Boucheron, men har kun kjøpt på reise;)
  Idag skal vi til hytta og se om vi fremdeles har vann der etter alle kuldegradene;)
  Ha ei riktig god helg og klem fra meg;)

 4. Annette skriver:

  Jeg giver dig fuldstændig ret, der er mange vidunderlige mandedufte. Jeg havde egentlig aldrig forestillet mig, at piger også kunne bruge de dufte, men selvfølgelig hvorfor skulle vi ikke kunne det. En god dag til dig, Lone.

 5. Lone skriver:

  Madame, Ja, der er langt imellem dufte, som siger én noget. For 4-5 år siden var en bestemt duft populær (husker ikke navnet), men duften var hæslig på nogen. Heldigvis var der kun én på jobbet, som bar den. Så det var kun på gaden og i toget, man skulle holde vejret 🙂
  Det lyder dejligt, at Monsieur bruger dufte. Det er ikke så ofte, man møder mænd, som bruger dem. Husbond bruger en skøn barbérskum. Det er alt. Han har også en hud, som holder længe på dufte. Bare efter håndvask hænger duften ved ham i lang tid 🙂

  MissMuffin, Det er mærkeligt, at du selv kan dufte dig. Det kan jeg ikke (altså dufte mig) et splitsekund efter, jeg har kommet duften på.
  Men godt, at du ikke også bruger parfumedufte, når du kommer forskellige produkter i håret. Det ville nok være i overkanten 🙂
  Hvor jeg elsker det sidste afsnit i din kommentar :O Jeg kan tænke mig, at du lige må vende dig om, når du passerer den duft på gaden? 🙂

  Tovepia, Det kan jeg faktisk heller ikke. Gad vide om folk i parfumeindustrien ville kunne tage en blind-test? :O
  Dit mærke kender jeg ikke. Jeg er heller ikke særlig velbevandret indenfor dufte. De kan tælles på én hånd, dem jeg kender.
  Jeg håber, der er vand, når I når frem til huset, Tove. Vi tapper al vand af systemet, hver gang vi forlader huset om vinteren. Vi har haft ét sprængt vandrør 🙂 Vi hælder også frostvæske i toilet og vandlås.
  Rigtig god tur! (Bare det var mig) klem 🙂

  Annette, Det er der nemlig. En mandeduft rører ved et eller andet i mig. Måske har jeg taget fejl… Det er nok manden, som skal virke tiltrækkende, hvor jeg vælger at købe duften. Der er noget, jeg har taget fejl af :O

 6. MajorogMeg skriver:

  Jeg er jo også en vær…og merker jeg ikke liker typiske “damedufter”..så det er derfor ja:))
  Hovedsaken er å finne en duft man liker og trives med. Gubben min bruker heller ikke noen dufter…
  Her skinner sola og Major og jeg trente litt på tur idag. Gå pent!! Han kan det jo..en reminder er på sin plass:)
  Ha en god fredag Lone, klem fra meg:)

 7. Anette skriver:

  Hvis du har fundet en duft der passer godt til dig så er det vel ligegyldigt om den er til damer eller mænd. Rigtig god week-end.

 8. Torilpia skriver:

  Det spiller vel ingen rolle om den er til mann eller kvinne – poenget må være at man liker den selv og at man står for “sin” duft :o) Visste vel heller ikke at værer har en hang til litt mer maskuline ting .. :o)

  Ha en superduper helg – klem!

 9. Bente skriver:

  Næ, det er vel først, når kvinder lægger an på dig, at du skal overveje, om duftvalget var rigtigt :o).

  Selv er jeg i øvrigt meget sensitiv med dufte – de skal være svage og diskrete, ellers giver de mig hovedpine. Og … jeg taler altså om kvindedufte 😉

 10. Lone skriver:

  MajorogMeg, :))
  Dejligt at du og Gubben fik trænet med Major. Vores hunde husker, hvad de har lært. Vi skal bare minde dem om det med jævne mellemrum 🙂

  Anette, Det er også min opfattelse 🙂

  Torilpia, Nej, det er nok kun parfumebranchen, som syntes, der er en forskel 🙂

  Bente, Ja, det er rigtigt :)) Hvis de gør det, må der være noget om, at der er forskel på duftene 🙂
  Duftene skal bestemt være diskrete. Desværre er der mange, som ikke forstår det.
  Jeg havde en mandlig kollega, som man vidste var ankommet til jobbet, så snart indgangsdøren smækkede i stueetagen. Det, selvom vi andre sad på 1. sal.

  Rigtig god weekend til jer! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *